Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu Yalıspor ile 1-1 berabere kalarak, ikinci yarıda oynadıkları 5 maçın ardından ilk puanıyla tanışmış oldu. Karşılaşmada mutlak galibiyet hedefleyen sarı-siyahlı takımda, teknik heyet ve futbolcuların gerginlikleri 90 dakika boyunca had safhaya çıktı.
STRESE DİKKAT!
Grupta zor günler geçiren Kilimli Belediyespor, haftalar sonra gelen 1 puanla biraz olsun rahat nefes aldı. Saha ve seyircisi önünde çıktığı maçta galibiyet hedefleyen sarı-siyahlı takım, 10 kişi kalmasına rağmen 1 puana razı oldu. Haftaya 23 puanla 15'inci sırada giren temsilcimiz, aldığı 1 puanla puanını 24 yaptı ve sıralamadaki yerini korudu.  Kilimli Belediyespor, haftalar süren puan suskunluğunu bozmak ve düşme potasından uzaklaşmak için Yalıspor maçında aşırı bir konsantrasyon ile çıktı. Haftalar süren kötü gidişattan olsa gerek motivasyonu üst düzeyde olan teknik heyet ve futbolcular, hem maçın orta hakemi Mustafa Burak Et'in yanlış kararları, hem de kazanamamanın vermiş olduğu stresle ister istemez sinir harbi yaşadı. Grupta ilerleyen haftalarda daha zorlu ve daha çekişmeli maçlara çıkacak temsilcimiz, maçlarını kazanabilmesi için strese en kısa zamanda çözüm bulmalı.
YENİ GOLCÜ HURŞİT!
Oynadığı maçlarda istikrarı ile göz dolduran defans oyuncusu Hurşit Velioğlu, golcülüğe soyundu. Teknik Direktör Raşit Çalık'ın taktiği gereği Yalıspor maçında forvet oynayan Hurşit, başarılı bir 90 dakika çıkardı. Rakip takımın defansında hava hakimiyet kuran Hurşit, karşılaşmada takımı adına beraberlik golünü de atan isim oldu. Forvet oyuncusu Doğan Çift'in formsuz oluşu ve yeni transfer Halil Rahman'ın da kadroda olmayışı yüzünden Hurşit'in daha ne kadar forvet oynayacağı kafalarda soru işaretine neden oldu. Sarı-siyahlı takımda 20 maçın hepsinde ilk 11'de çıkan Hurşit'in 2 de golü bulunuyor.
Hurşit, Erdinç Kedikli ve Emin Erol'dan sonra 1725 dakika süre alarak takımda en fazla forma şansı bulan isimler arasında yer alıyor.