Kilimli Belediyespor ara transfer döneminde çalışmalara başladı

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, Belediye Bingölspor'a 1-0 yenilerek, devreyi kötü kapatmıştı. Bu yenilgiyle yeni yıl öncesi camiasını ve taraftarını üzen sarı-siyahlı takım, ara transfer dönemi öncesi kolları sıvadı. Transferde düğmeye basan sarı-siyahlı yönetim, bir-iki oyuncuyla görüşmelerini sürdürüyor. Lige mütevazi bir kadroyla başlayan ve beklentinin üstünde bir performans sergileyerek üst sıraları zorlayan temsilcimiz, ara transfer dönemi öncesi çalışmalarını hızlandırdı. İkinci yarıya daha güçlü bir kadroyla başlamak isteyen Kilimli Belediyespor, yetersiz kalan bölgelere takviye yapacak.
ÖNCE GOL SORUNU
GİDERİLECEK
Grupta oynadığı 18 maçta rakip kalelere 16 gol atarak en az gol atan 4 takımın içinde yer alan temsilcimizin özellikle gol yollarındaki sorunu halletmesi gerekecek. Forvet mevkiinde sezon başında 3 oyuncusu olan Kilimli Belediyespor'da Onur Kılınç'ın takımdan erken vedası, o bölgede alternatifi azalttı. Hasan Durmaz ve Doğan Çift'le forvet hattını kapatan Kilimli Belediyespor'da atılan 16 golün sadece 7'si bu oyunculardan geldi. Takımdaki gol yükünü çeken bir başka isim ise, attığı 4 golle takımın en golcüsü olan kaptan Emin. Bu oyuncuların yükünü hafifletmek isteyen Kilimli Belediyespor'da transferi söz konusu forvet oyuncusuyla görüşmelerini sürdürüldüğü, bunun yanı sıra orta sahaya da transferin yapılacağı alınan bilgiler arasında.
DEFANSA TAKVİYE ŞART
Defansın ortasında ise, Erdinç ve Hurşit'in uyumu göz dolduruyor. Kalesinde 19 gol gören Kilimli Beledi-yespor'da defansın iki ismi Erdinç ve Hurşit'in sakatlık ve cezalı olmalarının göz önünde bulundurulması gerekiyor. Keza Erdinç'in iç sahada Kahramanma-raşspor karşısında cezalı olması, defansın ortasında aksaklığa neden olmuş ve sarı-siyahlı takım sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. Son olarak Hurşit de, deplasmanda Belediye Bingölspor ile oynanan maçta kart cezalısı olduğundan takımdaki yerini alamamıştı.