Alaplı Belediyespor galibiyeti ile moral bulan Ereğli Belediyespor, Cumartesi günü oynayacağı Ayiçispor hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Özyağcı, Ayiçispor engelini de geçerek yola devam edeceklerini belirtti.

Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele eden ve haftayı Alaplı Belediyespor galibiyeti ile kapatan Ereğli Belediyespor, Cumartesi günü Beyçayırı Stadında oynayacağı Ayiçispor hazırlıklarını tesislerinde Teknik Direktör Volkan Yayın nezaretinde yaptığı antrenmanlar ile sürdürüyor. 7'nci haftada takımın başına getirilen Volkan Yayın'lı Ereğli Belediyespor'un Alaplı Belediyespor karşısın da ortaya koyduğu futbol önümüzdeki haftalar için büyük umut olurken alınan 3 puan da Ereğli Belediyespor'u kendisine getirdi.

FUTBOLCU VE TEKNİK HEYETİ KUTLADI
Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Özkan Özyağcı, Alaplı Belediyespor karşısında her iki ekibinde güzel futbol ortaya koymaya çalıştığını 90 dakika sonunda sahadan galibiyetle ayrıldıkları için sevinçli olduklarını belirtirken Alaplı Beledi-yespor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diledi. Ayiçispor maçının Cumartesi günü oynanacağına dikkati çeken Kulüp Başkanı Özyağcı, "İlk önce Alaplı Belediye-spor karşısında galibiyetle ayrılan futbolcularımız ve bu maça onları iyi hazırlayan teknik heyetimizi kutluyorum. Bizim için çok kritik bir maçı lehimize çevirmeyi başardık.

TARAFTARA ÇAĞRI
Önümüzde Ayiçispor maçı var. Hazırlıklarımızı tecrübeli teknik direktörümüz Volkan Yayın nezaretinde tesislerimizde sürdürüyoruz. Oyuncularımızın moral motivasyonu oldukça iyi. Cumartesi günü Beyçayırı Stadında karşılaşacağımız Ayiçispor maçından da galibiyetle ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Tüm spor severleri de Cumartesi günü Beyçayırı Stadına davet ediyoruz" dedi.

6 MAÇIN 5'İ İÇERİDE
Ligde kalan 6 maçın 5'ini içeride oynayacaklarına vurgu yapan Teknik Direktör Volkan Yayın, bu maçlardan alacakları skorlara göre ilk 5 içerisinde yeralıp yeralmayacakları belirleneceğini Ocak ayında da takıma takviye yapılacağı sinyalini verdi.  Yayın, "Ligin ilk yarısı için kalan 6 maçın 5 tanesini kendi sahamızda oynayacağız. Bir Kozlu
maçı hariç, diğer maçları içerde oynayacağız. Bu maçlar bizim ilk beş içinde yer alıp almayacağımızı belirleyecektir. Futbolcularımıza bunu anlattık. Zaten hedef olarak ilk beş içinde yer alarak play-off oynamayı koyduk. Çalışmalarımız bu yönde olacak.

HEDEF İLK 5
Takım olarak baktığım zaman bu ekip ilk beş arasında yer alarak play-off'a kalacak bir ekip. Ama oyuncu açısından eksiklerimizde yok değil. Göreve geleli kısa bir süre olduğu için onları tanıma fırsatım olmadı. Ama ilerleyen zaman içinde onları tanıyıp oynama şansı vereceğim. O futbolcularımızın da takıma faydalı olacaklarına inanıyorum. Kadroda yer alan tüm oyuncularımıza şans vereceğim. Ocak ayında gerekli gördüğümüz yerlere takviye yapıp hedefimize ilerleyeceğiz. Hedefimiz ilk beş arasında yer alıp öncelikle play-offa çıkmaktır. Ereğli seyircisi Ereğli-spor?dan başarı bekliyor? sözleriyle konuştu.