Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele edecek Kilimli Belediyespor’da yeni  sezon hazırlıkları sürerken Teknik Direktör Sedat Özbağ, “ Çalışmaları hazırlık maçlarıyla pekiştirerek lige daha hazır bir konumda girmek istiyoruz.” dedi.11 Ağustos'tan bu yana fizik-kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapan sarı siyahlılar artık topla çalışma ve hazırlık maçlarına ağırlık verecek.Bu arada Kilimli Belediyespor son olarak Afyon İscespor da forma giyen sol bek oyuncusu Ayhan Ustahüseyin ile anlaştı.Kaptan Ahmet Olgun ise  Erdekspor ile sözleşme imzaladı.

Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Özbağ, “Lige hazır bir şekilde girmek için çalışıyoruz.” dedi.11 Ağustos'tan bu yana fizik-kondisyon ağırlıklı çalışmalara ağırlık veren Özbağ, “Çalışmalara tüm hızımızla devam ediyor ve bu çalışmalarımızın semeresini hazırlık maçlarıyla pekiştirerek lige daha hazır bir konumda girmek istiyoruz.” dedi. Özbağ yaptığı açıklamada, “ Sakat oyuncumuz  yok. Eksik mevkilere takviyeler yapıcağız.Transferler devam edecek.” şeklinde konuştu.                                                  

Sol beke takviye                                                                                                                                                 
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kilimli Belediyespor daha önce  Orduspor, İstanbul Çatalacaspor, Afyon İhsaniye ve Afyon İscespor takımlarında forma giyen 1980 doğumlu sol bek  oyuncusu Ayhan Ustahüseyin'i renklerine bağladı. Yeni transfer dünden itibaren yeni takımı ile  Kilimli Belediyespor ile idmanlara çıkmaya başladı.                                                                                                                          

Kaptan Erdekspor’da
Kilimli Belediyespor’da  son 4 sezonda forma giyen kaptan Ahmet Olgun sarı siyahlı takımla yollarını ayırarak Erdekspor ile anlaştı.
Emin Erol ve Hurşit Velioğlu gibi daha önce Zonguldakspor forması giyen oyuncuların da  bulunduğu Erdekspor ile anlaşan Ahmet Olgun, dünden itibaren yeni takımı ile  idmanlara başladı.