Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, Düzcespor'dan sonra gözüne lider Sultangazispor'u kestirdi.
Zorlu maç trafiğinde en önemli maçını geçtiğimiz hafta sonu Düzcespor ile oynayan ve olağanüstü mücadeleleriyle sahadan 3-1 galip ayrılan Kozluspor, önümüzdeki hafta sonu lider Sultangazispor'u ağırlayacak. Düzcespor'u yenerek kendini ispatlayan Kozluspor'un şimdiki amacı, Sultangazispor'dan 3 almak. Lider Sultangazispor, hafta arası mesaisinde Bayrampaşa Tunaspor yenilgisiyle moralsiz… Bu durumdan istifade etmek isteyen yeşil-beyazlı takım, lideri yenip çıkışını sürdürmenin peşinde.

ÇALIŞMALAR YİNE HALI SAHADA!
Yeşil-beyazlı takım, hafta sonu oynayacağı Sultangazispor maçının hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz akşam saatlerinde başlayan ve etkisinin iyice gösteren kar yağışı nedeniyle kapalı alanı tercih eden Kozluspor, Kozlu Halı Sahası'nda ilk çalışmasını yaptı.
Antrenör Bülent Öztürk yönetiminde haftanın ilk çalışmasını yapan yeşil-beyazlıların keyifleri yerinde. 
NEDEN OLMASIN
Rehavete kapılmadan ciddi bir şekilde Sultangazispor maçına hazırlandıklarını belirten Kozluspor Antrenörü Bülent Öztürk, Düzcespor maçı artık geride kaldı. Bu maçı kazandığımız için oyuncularımı tekrar kutluyorum. Şimdi tek gayemiz Sultangazispor maçını kazanmak. Futbolda rehavete girdiğiniz zaman sizi nelerin beklediğini bilirsiniz. Sonuç kötü olur. İşte bu nedenle Sultangazispor maçının ciddiyetinin farkındayız.
Kalan 6 maçta koyduğumuz 18 puan hedefine ulaşmak için zorlu engelin ilkini geçtik. Geride kalan 5 maçta, bu hedef doğrultusunda Sultangazispor maçına çıkacağız. Saha ve seyirci avantajını kullanıp Sultangazispor'u yeneceğiz dedi.