SAHA: Site.

HAKEM: Hasan Tutuğ ***.

TRABZONSPOR: Kader ***, Hakan Ateş ***, Hakan Alkan ***, Servet ***, Kaan Şahin ***, Hayri ***(Dk.31 Serhat **), Mustafa Göktaş ***, Eser ***.

ŞAHMERAN: Serkan **, Sercan **, Yılmaz ***, Ahmet **, Mehmet ***, Eray **, Serdar **(Dk.47 Caner **), Volkan Ermiş ***.

GOLLER: Dk.17 Volkan Ermiş (Şahmeran), Dk.18 Serdar (Kendi Kalesine) Dk.60+1 Hakan Ateş (Trabzonspor)

 

Zonguldak’ta 18’incisi düzenlenen Site Dostluk Futbol Turnuvası, Trabzonspor’un şampiyonluğuyla tamamlandı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuva, bu yıl 3 Haziran Çarşamba günü 4’erli 4 grupta 16 takımın katılımıyla başladı. Büyük çekişmeye sahne olan grup maçlarının ardından final maçlarına geçilirken, çeyrek ve yarı final maçlarında rakiplerini saf dışı bırakan Trabzonspor ile Şahmeranspor, final oynamaya hak kazandı. 26 Haziran Cuma günü iki güçlü takım arasında oynanan final karşılaşması oldukça çekişmeli geçti. Volkan Ermiş’in 17’nci dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Şahmeran’ın gol sevinci sadece 1 dakika sürdü. 18’inci dakikada Serdar’ın kendi kalesine attığı gol, skora denge getirdi. İlk yarısı 1-1 sonuçlanan maçın ikinci yarısında da gol sesi çıkmadı. Maçın hakemi Hasan Tutuğ, maçta oynanmayan süre olarak 2 dakikayı işaret etti. Maçın uzatmalara gideceği düşünülürken, 60+1’inci dakikada defans oyuncusu Hakan Ateş, faul atışından ortalanan topu kafayla ağlara gönderdi. Bu gol aynı zamanda maçın skorunu tayin etti.

Karşılaşmanın ardından, komite tarafından kupa töreni düzenlendi. Törene, Belediye Başkanı İsmail Eşref ve çok sayıda davetli katıldı. 18 yıl aradan sonra şampiyon olan Trabzonspor’u kutlayan Eşref, kupayı takım kaptanı Hakan Alkan’a verdi. Büyük sevinç yaşayan bordo-mavili futbolcular, daha sonra kupayla birlikte sahada şampiyonluk turu attı.

Komite ayrıca, turnuvada en centilmen takım seçilen İncivezspor ile en centilmen futbolcular Şenol Yeğen, Samet Kaya ve Hakan Alkan’ı kupayla ödüllendirdi. Turnuva Komite Başkanı Resul Kumaş, turnuvaya destek veren Belediye Başkanı İsmail Eşref ve Yardımcısı Kemal Cangöz ile Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramis Muslu başta olmak üzere Erhan Darende, Kamuran Kırsan, Necat Uludüz, Erol Pesen, Mustafa Özcan, Reşat Oruç ve İlkay Güner’e plaket takdim etti.