Kırmızı-lacivertli takım, Zeytinburnuspor'la 2-2 berabere kalarak Play-Off yarışının çok uzağında kaldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, kan kaybetmeye devam ediyor. 17'nci haftada İstanbul deplasmanında Zeytinburnuspor ile karşılaşan kırmızı-lacivertli takım, Fatih Deniz'in gördüğü kırmızı kartla 10 kişi mücadele ettiği maçta 2-2 berabere kalarak, Play-Off şansını mucizelere bıraktı. Profesyonel lige Offff diyen kırmızı-lacivertli yönetimin gelecek sezon için şimdiden kolları sıvaması bekleniyor.
Zonguldak Kömürspor, ikinci yarı adeta sessizliğe büründü. İlk yarının son 4 maçında yakaladığı istikrarla bir anda kendini zirvede bulan Zonguldak Kömürspor, ikinci yarıyla birlikte düşüşe geçti. İkinci yarıda tek galibiyetini Bolu Geredespor karşısında alan temsilcimiz, Kozluspor ve Kastamonu Tosya Belediyespor beraberlikleri sonrasında, Düzce Beyköy Belediyespor ve Sultangazispor yenilgileriyle şok üstüne şok yaşadı. Bardağı taşıran son damla olan Zeytinburnuspor beraberliğiyle Zonguldak Kömürspor dibe vurdu.
İLK YARI ATILAN GOLLER
MAÇIN SKORUNU TAYİN ETTİ
Karşılaşmada 8'inci dakikasında Fatih Deniz'le golü erken bulan temsilcimiz, üstünlüğünü koruyamadı. 28'inci dakikada Serbay Aydın ve 32'nci dakikada Hakkı Çelebi'nin golleriyle şok yaşayan kırmızı-lacivertli takım, 43'üncü dakikada Volkan Bozkurt'la durumu eşitledi: (2-2). Maçın 62'nci dakikasında Fatih Deniz'in çift sarı karttan kırmızı kart görmesi, takımı hücum anlamında zora soktu.
Kalan bölümleri eksik oynayan kırmızı-lacivertli takım, skoru değiştirecek golü bulamadı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Sezonun ikinci yarısında 5 maçta 12 puan kaybeden Zonguldak Kömürspor, Play-Off yarışında çok gerilerde kaldı.
ZONGULDAKLI ZONGULDAK'I YIKTI!
Serbay Aydın… Geçen sezon Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Ereğli Belediyespor formasıyla yakaladığı başarı, onun Bölgesel Amatör Lig'e transfer olmasına neden oldu.
Zeytinburnuspor'un gözünden kaçırmadığı Zonguldaklı 22 yaşında yetenek Serbay Aydın, oynadığı futbol ve attığı ilk golle Zonguldak Kömürspor'un profesyonel lig umutlarını bir dahaki sezona taşımasına neden oldu. Serbay, geçen hafta da Düzcespor'a gol atmış, ama Zeytinburnuspor maçı 2-1 kaybetmişti.