Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Kastamonu Tosya Belediyespor beraberliğiyle Play-Off şansını zora soktu. 2007-2008 sezonunda düştüğü amatör kümede 4 yıldan beri profesyonel liglere katılma mücadelesini sürdüren kırmızı-lacivertli takım, lig sonunda bu hasretine son verebilecek mi?
Kan değişikliğinden sonra takımın toparlanacağını düşünen taraftarlar ve camia, bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı. Geçen sezon maddi imkansızlıklardan dert yanan kırmızı-lacivertli takımda, bu sezon her şey yolunda. Antrenör Uğur Terzi'nin istifasından sonra takımın başında ilk maçına çıkan Teknik Direktör Kasım Gündüz, geçer not alamadı. İlk resmi maçında kazanmak adına saha dışında etkili olamayan Teknik Direktör Gündüz'e, Zonguldak'ın 4 yıl süren profesyonel lig özlemine son vermek için kalan 6 haftada çok şey düşecek. Son 6 maçın kaldığı grupta liderle puan farkı 6 olan temsilcimiz, bu maçlarda birbirinden zorlu sınavlar verecek. 17'nci ve 18'inci haftalarda deplasmanlarda zorlu mücadeleler oynayacak kırmızı-lacivertli takım, kendi göbeğini kesecek. 17'nci haftada İstanbul deplasmanına gidecek kırmızı-lacivertli takım, Zeytinburnuspor, sonrasında yine deplasmanda lider Düzcespor ile karşılaşacak. 19'uncu haftada sahasında Beylikdüzüspor'u konuk edecek temsilcimiz, ardından zorlu Bartınspor deplasmanında puan arayacak. 20'nci haftada Belediye Safranboluspor ile içeride oynayacak Kömürspor, son haftada Bayrampaşa Tunaspor deplasmanında ligi bitirecek.
YEDEKLER ÇALIŞTI
Zonguldak Kömürspor, ligin 17'nci haftasında İstanbul deplasmanında Zeytinburnuspor'a konuk olacak. Bu maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdüren kırmızı-lacivertli takımda, Tosya Belediyespor maçında yedek soyunan ve kadroda kendine yer bulamayan oyuncular, Yardımcı Antrenör Hüsnü Akın idaresinde Zonguldak Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi Spor Salonu'nda idman yaptı.