Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, son maçında galibiyet hesapları yapıyor. Kırmızı-lacivertli takımın gruptaki son durağı, İstanbul deplasmanında oynayacağı Bayrampaşa Tunaspor… Temsilcimiz, ayrıca son 90 dakikadan 3 puanla ayrılarak, baraj maçı oynamamak için Kozluspor'un da puan kaybetmesi bekleyecek.
Grupta Play-Off'a erken havlu atan temsilcimiz, topladığı 38 puanla 6'ncı sırada yer alıyor. 21 haftanın geride kaldığı grupta; 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi alan temsilcimiz, Bayrampaşa Tunaspor maçını kazanarak, kapanışı 3 puanla yapmak istiyor.
KAZANIP
BEKLEYECEK!
Aynı zamanda baraj maçını da düşünen kırmızı-lacivertli takım, İstanbul'da Bayrampaşa Tunaspor ile 3 puan savaşı verdiği 22'nci haftada, gözü-kulağı Kozluspor maçında olacak. Play-Off ve 3'üncü Lig hayaline bu sezonluk veda eden Zonguldak Kömürspor'a, statü gereği Deplasmanlı Süper Amatör Lig şampiyonu Devrek Belediyespor ile baraj maçı oynamamak için Tunaspor maçında galibiyet alması yetmeyecek. Kırmızı-lacivertli takım, bir diğer temsilcimiz Kozluspor'un, Zeytinburnuspor karşısında puan kaybetmesini de bekleyecek.
Ligi güzel yerde bitirmek istediklerini belirten Teknik Patron Kasım Gündüz, İstanbul'dan galibiyetle döneceğiz. Son maçımızı bize yakışan şekilde tamamlayıp, bekleyeceğiz. Baraj maçı oynamak istemiyoruz. Kozluspor'un puan kaybı, bizi barajdan uzak tutacak dedi.