Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kozluspor, Kozlu Şehir Stadı’nda toplanarak, ilk etap çalışmaları kapsamında kamp yapacağı Bakacakadı 100’üncü Yıl Atatürk Hizmet Köyü Tesisleri’ne gitti.
Yenilenmiş kadrosuyla Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Murat Yüksel başkanlığındaki yeşil-beyazlı takım, dün Kozlu Şehir Stadı’nda toplandı. Bakacakkadı 100’üncü Yıl Atatürk Hizmet Köyü Tesisleri’ne giden takım, ilk idmanını akşam saatlerinde gerçekleştirdi.
KOZLU TAM KADRO SAHADA
Kozluspor, iç ve dış transferde bugüne kadar anlaşma sağladığı tüm oyuncularla tam kadro hazırlıklarına başladı. Kozluspor’un kamp kadrosunda dış transferde anlaştığı; Ayvalıkgücüspor’dan Emre Yaşın, Kayseri Pansu Şekerspor’dan Selim Aydoğan, Eskişehir Demirspor’dan Ayhan Arifoğlu, Sincan Belediyespor’dan Fatih Deniz ve Emrah Sürücü, Zonguldakspor’dan Ferhat Samancı, Kayseri Şekerspor’dan Mustafa Bulut, Sakarya Şekerspor’dan Emin Gürkan Bingül, Nazilli Belediyespor’dan İbrahim Kırdemir, Kula Belediyespor’dan Mehmet Akcan, Oyak Renault’tan Uğur Aydın, Silivrispor’dan Fuat Bertan, Düzcespor’dan Engin Cicem, Karsspor’dan Emir Barlas ve Küçükçekmecespor’dan Uğur Arda ile iç transferde anlaştığı Hamit, Caner, Rıdvan, Barış, Yüksel, Fatih Tutar, Uğur ve Salim bulunuyor.
KOZLU’NUN KURMAYLARI
Kamp dönemine giren Kozluspor’da teknik heyet de şekillendi. Kozluspor, Teknik Direktör Volkan Yayın’ın isteği doğrultusunda geçen sezon Devrek Belediyespor’da antrenörlük yapan Şenol Demir ve bir dönem Zonguldakspor’un da kaleci antrenörlüğü yapmış Mehdi Bildiren ile anlaştı. Yayın, diğer yardımcı antrenörü Bülent Öztürk’le de yola devam kararı aldı.
YAYIN; “HEDEFE OYNAYACAK BİR TAKIM KURACAĞIZ”
Teknik Direktör Volkan Yayın, kampa hareket etmeden önce yaptığı konuşmada, “Bakacakkadı 100’üncü Yıl Atatürk Hizmet Köyü Tesisleri’nde 13 gün sürecek hazırlık kampına başladık.
Buradaki kamp dönemini bitirdikten sonra 15 gün sürecek ikinci etap çalışmalarını Kocaeli Kartepe’de sürdüreceğiz. Şu an itibariyle tek sıkıntımız BAL’daki statünün belirlenmemesi. Yine de biz kamp programımızı yapacağız. Hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Geçen sezonda olduğu gibi hedefe oynayacak bir takımla şampiyonluğu kovalayacağız” dedi.
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Yayın, “Yapacağımız 2 hazırlık kampının sonuna kadar transferi düşünmüyoruz. Oyuncularımın kamplardaki performansları sonunda teknik heyet olarak yönetime rapor sunacağız” dedi.