Yeni sezonda mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk hesapları yapan Zonguldakspor, eksik kalan bölgelere oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Forvet mevkisi için Körfezspor’dan 26 yaşındaki Yüksel Güleç, Fethiyespor’dan 31 yaşındaki Volkan Kabadayı ve kaleci için Bozüyükspor’dan Ekrem Kerem Türker’le görüşme halinde olan Zonguldakspor yönetimi, en geç Cuma gününe kadar bu oyunculardan gelecek cevabı bekliyor. Yönetimin bu oyuncularla anlaşamaması halinde başka alternatiflere yöneleceği öğrenildi.
Yeni yapılanmayla birlikte hedeflerinin Spor Toto 3’üncü Lig olduğunu dilde getiren yönetim, Teknik Direktör Talat Özden’in raporu doğrultusunda hareket ediyor.
 Her mevkiyi çift kişiden oluşturmak isteyen teknik patron Talat Özden, şu ana kadar santrafor ve kaleci hariç hemen hemen tüm mevkileri tamamladı.
BAL’da iddialı bir kadro oluşturmak isteyen ve bu doğrultuda hareket eden Zonguldakspor, iç ve dış transferde bugüne kadar 19 oyuncuyla anlaşma sağladı. Transfer çalışmalarına devam eden kırmızı-lacivertli takım, temas halinde olduğu Körfezspor’un 30 yaşındaki sol açık oyuncusu Aytaç Uçar ve Araklıspor’un 28 yaşındaki defans oyuncusu Ender Doğramacı’yı önümüzdeki günlerde Zonguldak’a davet ederek sözleşme imzalayacak.