Pazar günü Beyçayırı Stadında ligin en kritik 90 dakikasına çıkacak olan Ereğli Belediyespor'da son provalar yapılıyor. Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanlığı görevini de sürdüren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Beyçayırı Stadında antrenmanlarını sürdüren takımı ziyaret etti, moral verdi. Antrenör Taner Demirbaş ile takımın son durumu hakkında bilgi alan Uysal, oyunculara hitaben yaptığı konuşmasında, "Ereğli halkı her zaman yanınızda, çıkın ve mücadelenizi son ana kadar gösterin, size inanıyoruz" dedi.

Takımın itici gücü olan ve kendi imkanları ile takıma sahip çıkan Genç Ereğlililer Taraftar Grubu bu kritik 90 dakika öncesi tribünde adeta görsel şov yapmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 5 bine yakın spor severin izlemesi beklenen karşılaşma öncesi taraftar grubu yöneticileri de antrenmana giderek oyunculara tatlı ikramında bulundu.

Taraftar Grubu Lideri Burhan Önder, "Biz size inanıyoruz, iyi günde de kötü günde de takımımızın her zaman yanındayız. Vefaspor maçı önemli, kazanıp lider olmak istiyoruz. Tribünde centilmence desteğimizi sürdüreceğiz" sözleri ile konuştu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)