Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray Kulübü ve Beşiktaş Kulübü, grizu patlamasında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladılar.
TFF'DEN BAŞSAĞLIĞI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Zonguldak'ta meydana gelen grizu patlamasında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.
TFF'nin resmi sitesindeki başsağlığı mesajı şöyle:
"Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü'ne bağlı kömür ocağında meydana gelen grizu patlamasında mahsur kalan 28 madencinin hayatını kaybettiğini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hayatını kaybeden madencilerimize Tanrı'dan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz."
GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI
Galatasaray Kulübü, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü'ne bağlı kömür ocağında meydana gelen grizu patlamasında hayatını kaybeden madenciler için başsağlığı mesajı yayımladı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ''Zonguldak maden ocağında meydana gelen grizu patlaması nedeniyle işçi vatandaşlarımızın hayatını kaybetmesi hepimizi derin üzüntüye boğmuştur. Hayatını kaybeden işçilerimizin ailelerinin acısını yürekten paylaşıyor, işçilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz'' denildi.
BEŞİKTAŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI
Beşiktaş Kulübü, Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğü'nde meydana gelen grizu patlamasında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.
Kulübün resmi sitesinden yayımlanan mesajda şöyle denildi:
"Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğü maden ocağında meydana gelen grizu patlamasında göçük altında kalan 28 madencinin hayatını kaybettiğini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dileriz."
BASKETBOL
FEDERASYONU'NDAN BAŞSAĞLIĞI
Basketbol Federasyonu, Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğü'ne bağlı kömür ocağında meydana gelen grizu patlamasında hayatını kaybeden madenciler için başsağlığı mesajı yayımladı. Federasyon-dan yapılan açıklamada, "Zonguldak'taki Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğü'ne bağlı kömür ocağında 17 Mayıs 2010 Pazartesi günü meydana gelen grizu patlamasında yerin 540 metre altında mahsur kalan 30 madenciden 28'inin hayatını kaybettiği haberini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Yaşamını yitiren madencilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı diliyoruz" denildi.