Çakır, stadın sentetik çim saha yapılması için bugün 320 Bin TL’ye yer teslimin yapıldığını belirterek, “Stadımıza yapılacak olan çim saha 60 gün içinde bitecek. Şimdiden Ereğli’mize ve spor camiamıza hayırlı olsun” dedi.

 

'320 TL’YE İHALE EDİLDİ'

Çakır konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Beyçayırı Stadı’nın sentetik çim yapılması için Ağustos ayında 577 Bin 198 TL+KDV ödenek ayırdığı hatırlatarak, yapılan ihale sonucu Erdem İnşaat isimli firmanın 320 Bin TL’ye ihaleyi aldığını ve Kdz. Ereğli İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yer teslimini yaptığını kaydetti.

 

BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR

 Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile yüklenici firma arasındaki sözleşmeye de dikkat çeken Çakır şunları söyledi:

“Çimleri uzun yıllardır kullanılmaz halde olan Ereğli Beyçayır Stadı durumunu ortadaydı. Gençlik ve Spor Bakanlığa bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan sahanın sentetik çim olması için 577 Bin 198 TL+KDV (KDV dahil 700.000,00 TL) ödenek ayrılmıştı. Tahsis edilen ödeneğin kullanılabilmesi için 28 Ağustos 2015 günü Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında sözleşme imzalandı. Bugünde bu süreci tamamlanmanın mutluluğu içindeyiz.

AK Parti Zonguldak Milletvekillerimiz Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak İl Başkan’ımız Zeki Tosun’un ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilerinin gayretleri ile Beyçayır Stadının yer teslimi yapıldı. Sözleşme kapsamında yüklenici firma 60 gün içinde çim saha çalışmalarını bitirecek. Sayın Bölge Milletvekillerimize, Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerine, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, Ereğli’mize, spor kulüplerimize ve spor camiamıza hayırlı uğurlu olsun.”