Devrek Performans Gençlik Kulubü tarafından tekvando kuşak imtihanı yapıldı.
Spor salonunda yapılan ve velilerinde yoğun ve büyük bir ilgi gösterdiği tekvando kuşak imtihanında 43 sporcu imtihanda başarılı olabilmek için kıyasıya bir mücadele örneği sergilediler.
Kulüp antrenörleri Bekir Kaya ve Bayram Özarslan gözetiminde müsabakalarını gerçekleştirile sporcu gençleri velileri de yakından takip ederek kendilerine destek verdiler.
Tekvando imtihanın final bölümünde Siyah Kuşak Antrenörü  Bekir Kaya İLE Üniversiteler arası Türkiye Tekvando  şampiyonasına  hazırlanan siyah kuşak sporcu Meliha Akkoyun arasındaki kısa müsabakayı sporcular ve veliler büyük bir keyif alarak izlediler.

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDA UZAK TUTMAYA ÇALIŞIYORLAR
Tekvando imtihanı sonucunda Kaya ve Akkoyun kısa birer açıklama yaptılar."Gençler geleceğimizdir onlara sahip çıkarak bu işi yürüteceğiz" diyen Bekir Kaya, " Bu akşam 45 sporcu ile tekvando imtihanı yaptık.
Bunu yapmamızın amacı gençlerimizi dışarıdaki kötü alışkanlıklardan uzak tutmak geleceğe yararlı gençler olmalarını sağlamaktır. Bu arkadaşlarla ileride müsabakalara katılmayı hedefliyoruz.  Bu arkadaşlarla dereceler elde edeceğiz. Milli takıma buran sporcu yetiştirmeyi de hedefliyoruz" dedi.

TEKVANDO KAVGA DEĞİLDİR
Meliha Akkoyun ise şöyle konuştu: "Ben burada Üniversite de okuyorum. Okumaya geldim burada da spor yapıyorum. Burası iyi bir salon ve yetenekli arkadaşlarımız burada spor yapıyorlar. Derslerinde olduğu gibi sporda da başarılı olacakların ben inanıyorum. 
Zaten tekvandonun anlamı kavga da değildir. Sevgi ve saygı çerçevesinde bu işi öğreniyorlar.  Bende Üniversiteler arası yarışmaya katılacağım ve derece elde etmeye çalışacağım."