İnsanı en yüksek kapasiteye ulaştırabilecek hiç eskimeyen bir yaşam bilgisi yoga, profesyonel eğitmen Navanalini Devi Dasi ile Sportif Fitness'ta başlıyor. 
Sportif Fitness'tan yapılan açıklamada, "Yoğun stres altında çalışıyorsanız ve hayatınız rutin işleri yapmaktan ibaret ise hiç vakit kaybetmeden yogayla tanışmalısınız. Çünkü evrensel ve kişisel gelişim sistemi olan yoga insanı fiziksel, zihinsel ve ruhsal açıdan geliştiriyor. Üstelik sizleri farkında olmadan içsel bir yolculuğa çıkarıyor, evren ve doğayla bütünleşmenizi sağlıyor. Buradan yola çıkarak, Zonguldak halkını yoga eğitimleriyle tanıştırmayı amaçlayan Sportif Fitness profesyonel bir yoga eğitmenini Zonguldak'a getiriyor. Yoga eğitimlerinden hamileler, üniversiteye hazırlık öğrencileri ve çocuklar da faydalanabilecek. 
Hayatınıza yön vermek ve içsel bir yolculuğa çıkmak için Sportif Fitness'ta Navanalini Devi Dasi'nin 'Eve Dönüş Yolu' adıyla verdiği dersleri kaçırmayın…" denildi.
Yoga eğitmeni Navanalini Devi Dasi de, yaptığı açıklamada şunları söyledi;
"Yoga öğrenmeye 1997 yılında başladım. İlk üç ayda zihinsel faaliyetlerimdeki değişim beni günden güne farklı bir yaşam bilincine taşıyordu. Hocalarımın tavsiyeleriyle her sabah güne yogayla başlıyordum. Bu günlük tecrübeler daha fazla öğrenme isteği doğuruyordu ve yoga ile ilgili birçok kitap okuyordum. Çok değerli  farklı hocalarla 9 yıl yoga çalışıp yoga bilgisine göre yaşamaya çalıştım. 3 yıl boyunca yoga bilgisinden ilk bahseden yazılı, ilk ruhsal bilgi kitabı Bagavat Gita (Tanrının Şarkısı) eğitimlerine devam ettim. 2003 Yılında Yunanistan'ın Santorini adasında Hatha Yoga eğitim programına katıldım ve 2005 yılında Hindistan'a yaptığım ilk seyahatte, 21 gün yapılan inzivada bedensel yoganın ötesinde farklı yoga aşamalarını deneyimime şansına eriştim. Orada Ruhsak Rehberim  Srila Bhakti Sundar Govinda Dev Goswami Maharaj tarafından Harinam inisiyasyonu ve Navanalini Devi Dasi ismiyle onurlandırıldım.
Türkiye`ye döndüğümde yerli ve yabancı hocaların Kundalini yoga, Astanga yoga ve Anotomi, eğitim programlarına devam ettim. Ve yoganın 'Hayatın Altın Anahtarı' olduğunu bilerek, öğreterek öğrenmeye karar verdim. 6 yıldır farklı gruplarla, hamilelerle, üniversite hazırlık öğrencileri ve çocuklarla çalışıyorum. Yoganın pınarı 'Baharat Ülkesi'ne ve İngiltere de Oxford Raja Roga retreat merkezine tekrarlanan bu sipirütüel Yoga seyahatlerim de öğrenilenleri, öğrenileceklerle buluşturmayı niyet ettim, deneyimlendim. Kadim zamanların, 5000 yıllık, hiç eskimeyen, bu yaşam bilgisini, insanı en yüksek kapasitesine ulaştırabilecek yoga çalışmaları, adına 'Eve Dönüş Yolu' dediğimiz derslerimle şimdi de Zonguldak Sportif Fitness Center'da paylaşmak isteği ve heyecanı içindeyim."