Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, devam eden yeni statları Vodafone Arena'nın çatısında sona geldiklerini bildirdi.

Beşiktaş Ereğli Derneği üyeleriyle Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki bir restoranda bir araya gelen Orman, yaptığı açıklamada,  siyah-beyazlı taraftarlara layık olmak için çalıştıklarını söyledi.


Çalışmalarının takdir edildiğini umduklarını anlatan Orman, "İlk geldiğimiz günde camiamızdaki çöküklük herkesin gözlerinden okunuyordu. Artık bu kalktı. Beşiktaş emin adımlarla yoluna devam etmekte. Bu da bizim esasında planladığımızı bir şeydi. Hızla da sonuna doğru geliyoruz. Vodafone Arena'nın çatısında da sona doğru geliyoruz, bitireceğiz. Bu hepimizi mutlu etmiştir" ifadelerini kullandı.

Başkan Orman, camiayla ilgili sosyal işlere zaman ayırmakta zorlandıklarına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Ereğli'de çok Beşiktaşlı var, bundan mutluyum. İnsanlığa yapılan projeleri destekliyoruz. Okul projesi var, bunları destekliyoruz. Çocukların hangi takımı tuttuklarına bakmayın. Onlar bizler için son derece önemliler, ülkemizin geleceğidir. Beşiktaş sosyal bir kulüptür, bunlara ağırlık verdik, vereceğiz. Türkiye'nin her noktasında Beşiktaş okulları yapacağız ve ahlaklı, saygın insanlar yetiştireceğiz."

Gazetecilerin, "Transfer düşünüyor musunuz?" sorusunu Orman, "Beşiktaş büyük bir kulüptür, transfer her zaman düşünülür" diye yanıtladı. 

Bu arada Fikret Orman, istekleri üzerine Beşiktaş taraftarı Ezgi Sevinç ve Serhat Şen'in nişan yüzüklerini taktı.

Beşiktaş Ereğli Derneği yöneticileri, Fikret Orman ve beraberindeki annesi Nuran Orman'a teşekkür plaketi verdi.