Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor'un maçlarını oynayacağı Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nın eksikliklerinin bir türlü bitmemesi taraftarların tepkisini çekiyor. Bu konuda sıkıntılarını her defasında dile getiren sarı-siyahlı yönetim ise, bir kez daha yetkilileri göreve davet etti.
Kilimli Belediyespor, haftaya oynayacağı Gölcükspor maçından sonra 9'uncu haftada kendi sahasında İskenderunspor'u ağırlamak istiyor. Yönetim, İskenderunspor maçına yaklaşık 10 günlük süre kaldığını, bu zaman zarfı içinde Federasyon görevlilerini tekrar davet edecekleri Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'ndaki eksik bölgelerinin tamamlanmasını bekliyor.
İlin tek profesyonel takımına yetkililerin en kısa zamanda destek olmaları gerektiğini savunan Kilimli Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Akay Turan, Gerçekten güçlü bir takımız. Bu kadroyla Play-Off oynama ve bir üst lige çıkma şansımız çok yüksek. Ne yazık ki, maçlarımızı deplasmanlarda oynuyoruz. Zonguldak Valisi Sayın Erol Ayyıldız'ın kentimize önemli hizmetler yapacağını düşünüyoruz. Kilimli Belediyespor'un maçlarını kendi sahasında oynayabilmesi için Valimiz Ayyıldız'ın desteğini bekliyoruz. Sadece Valimizden değil, Zonguldak'ın siyasetçileri, il yöneticileri, kurum ve kuruluşlarının çözüme katkı sağlamalarını bekliyoruz ifadesini kullandı.
Turan, Kilimli Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen güvenlik duvarı, portatif tuvalet ve ses düzeni için Kilimli Belediyesi'ne teşekkür ettiklerini belirterek, Kale arkasında yapımı Kilimli Belediyesi tarafından devam eden inşaatın en kısa zamanda bitmesini ve hızlandırılmasını bekliyoruz dedi.