Geçtiğimiz yıllarda Zonguldakspor formasını giyen, halen 2’nci Lig’de mücadele eden Adıyamanspor’da oynayan başarılı futbolcu Suat Kerçin, hayatının en anlamlı imzasını attı. Suat, önceki akşam Bakacakkadı 100’üncü Yıl Atatürk Tatil Köyü’nde düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile hayatını Aygül Kerçin (Sarı) ile birleştirdi. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen’in kıydığı nikah töreninde, damadın şahitliğini Kilimli Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Adnan Aygün yaptı. Suat’ı bu mutlu gününde, Serkan Görgeç, Adem Tuna, Sertaç Varlık başta olmak üzere futbolcu arkadaşları yalnız bırakmadı.

Mutluluğu gözlerinden okunan Suat, Adıyamanspor’da giydiği 67 numaralı formasını nikahını kıyan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen’e hediye etti. Gülşen, Aygül-Suat çiftine ömür boyu mutluluklar dileyerek, formayı odasının en güzel köşesinde saklayacağını belirtti.

Samsun’dan gelen kız tarafının yakınlarının da katıldığı düğün töreninde, Aygül-Suat çifti arkadaşları ile birlikte çalınan müzik eşliğinde geçe geç saatlere kadar eğlendiler. Önder Gazetesi olarak, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.