Kırmızı-lacivertli takım bitime bir hafta kala en yakın rakibine 4 puan fark attı ve şampiyonluğu garantiledi. İncekara ve ekibi sahipsiz Zonguldakspor?u ayağa kaldırıyor.

Kimisi çıktı param var dedi kimisi de çıktı meydana çevrem var dedi ama gelinen noktada koskoca Zonguldakspor?u birileri açıkça bitirdi. Amatör kü meye kadar düşürülen Zonguldakspor?a Celal İncekara ve ekibi sahip çıktı, gelinen noktada herkesin baktığı şu, ?bu takımı en kötü durumda Celal İncekara ve ekibi ayağa kaldırdı, gerisi yalan? sözleri oldu. Zon guldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in bitmesine bir hafta kala Zonguldakspor, Çaycumaspor'u 5-0 yenerek, en yakın rakibi Kilimli Belediyespor'a 4 puan fark atıp şampiyonluğunu garantiledi. Zonguldakspor, ligin güçsüz takımı Çaycumaspor ile kendi sahasında oynadığı mücadelenin ilk yarısını 2-0 önde kapattı. Çaycumasporlu Doğukan'ın 24'üncü dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen Zonguldakspor, 34'üncü dakikada Emin'in golüyle soyunma odasına 2-0 önde girdi. 60 ve 72'nci dakikalarda Hasan'ın attığı gollerle farkı yakalayan Elmas, 86'ncı dakikada Alaattin'in golüyle müsabakadan 5-0 galip ayrıldı. Profesyonel ligden düştüğü Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de ilk kez şampiyon olan kırmızı-lacivertli ekip, maçtan sonra büyük sevinç yaşadı. Taraftarlarıyla birlikte şampiyonluğu doyasıya kutlayan futbolculara, Kulüp Başkanı Celal İncekara'da eşlik etti.

ZONGULDAKSPOR: 5
ÇAYCUMASPOR:  0

STAT: Karaelmas Kemal Köksal.
HAKEMLER: Murat Çetin **, Selçuk Çurak **, Hakan Şişik **.
ZONGULDAKSPOR: Cem Temizel ***, Gökhan ***, Ferhat ***, Can ***, Recep **, Hakan ***, Hasan ***, Tolga **(Dk.70 Alaattin **), Erol **(Dk.64 Mert **), Selçuk ***, Emin *** (Dk.70 Cem **)
ÇAYCUMASPOR: Caner *, Seyfullah *, Umut Yiğit *, Deniz Ermiş *, Dursun *(Dk.46 Kamil *), Gökhan *, Doğukan *, Yasin *(Dk.39 İlyas *), İslam *(Dk.60 Canip *), Umut Akmeşe *, Deniz Kaya *.
GOLLER: Dk.24 Doğukan (Kendi Kalesine), Dk.33 Emin, Dk.60-72 Hasan, Dk.82 Alaattin (Zonguldak)