Zonguldak'ta Taekwondo branşında yer alan sporcular, 2012 yılı dönemi Kemer sınavına Bolu'da girecek. Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yapılacak olan siyah Kuşak Dan ve Terfi Sınavlarına Zonguldaklı sporcular Antrenör Kadir Bölükçü nezaretinde son hazırlıklarını yapıyor.
7 Temmuz Cumartesi günü Taekwondo Federasyonu'nun düzenleyeceği organizasyonda ayrıca Zonguldaklı hakem Mehmet Salih Abay ve Zeki Kalem komisyonda görev alacak.
Zonguldak'tan katılacak sporcular şu şekilde; Mevlüt Tabak, Tolunay Dilek, Sevtap Keskin, Nesrin Uzun, Faruk Alamehmet, Zeynep Yavuzyılmaz, Şüheda Arslantürk, Gökay Lermi, Fatih Yavuzyılmaz, Ezginur Gürbüz, Semina Ekşi, Cenker Karakaş, Kaan Şirin, Deniz Şimşek, Sevilay Ekşi
Taekwondo Antrenörü Kadir Bölükçü, Taekwondo Federasyonu'nun her sene düzenlediği sınava 15 sporcumuzla katılacağız. Bu sene çeşitli organizasyonlarda sporcularımız başarılı müsabakalar çıkardı. Kuşak sınavında ta Zonguldak'ımızı başarışla temsil edeceğiz. Komisyondaki görev alacak olan hocalarımıza da başarılar dileriz... dedi.