Zonguldak Kömürspor yeni sezon öncesi Teknik Direktör  Cahit Terzi ve yenilenmiş kadrosuyla sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. 2013-2014 sezonunda şampiyonluk parolasıyla yola çıkan kırmızı-lacivertlilerde Antrenör  Cahit Terzi, kısa sürede çok iyi transferler yaptıklarını söyleyerek, “Zonguldak Kömürspor her zaman hedefleri olan bir kulüptür. Bizde bu sezon bize verilen görevi layıkıyla yerine getirmek istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Bunu da kadromuza kattığımız ve katacağımız oyuncularla yapacağız."dedi. Bu arada Zonguldak Kömürspor'un Cumartesi saat 12.00'de Ticaret ve Sanayi Odasında yapması  planlanan olağanüstü genel kurulu yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi
Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Cahit Terzi ve tamamı yeni futbolcularla sezonun ilk antrenmanını Fener Sahası’nda yapan Zonguldak Kömürspor'da oyuncular ısınma hareketleri ile başlayan sezonun ilk çalışmasında koşu ile devam edip , kısa süreli topla birlikte hareketler yaptı. İdman, fizik kondisyon hareketleriyle son buldu.                                                                                                                                        

20 FUTBOLCU KATILDI                                                                                                                                                      
Zonguldak Kömürspor, iç ve dış transfer olmak üzere altyapından gelen futbolcularla birlikte Fener Sahası’nda sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.  20 kişiden oluşan ilk antrenmanda şu isimler yer aldı. Asmaspor’dan transfer edilen Suat Kerçin, Çağdaş Aşkar, Anıl Kalyoncu, Erdal Özkanip, Fatsa Belediyespor’dan Cem Akbaba, Devrek Belediyespor’dan Emrecan Özbay, Ereğlispor’dan Aytunç Topaloğlu, Bafraspor’dan Eren Üntürk, Salih Kaya, Yeni Amasyaspor’dan Ayhan Kaya, Akyurt Belediyespor’dan Cankat Eren Tan, Arda Ağırkan, Bulancak Belediyespor’dan Ercan Pehlivan, Belediye Meskispor’dan Ahmet Bağış, iç transferde anlaşılan Hüseyin Yılmaz, Faruk Öcal ve alt yapıdan Okan Gemicioğlu, Berat Kılınç ve Buğra Koca.                                                                                                                 

TERZİ ‘HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK’                                                                                                                   

Zonguldak Kömürspor’un yeni Teknik Direktörü Cahit Terzi, kısa sürede çok iyi transferler yaptıklarını söyleyerek, “Zonguldak Kömürspor her zaman hedefleri olan bir kulüptür. Bizde bu sezon bize verilen görevi layıkıyla yerine getirmek istiyoruz. 
Hedefimiz şampiyonluk. Bunu da kadromuza kattığımız ve katacağımız oyuncularla yapacağız. Hafta içinden itibaren 3 oyuncu daha kadromuza katmayı düşünüyoruz” dedi.                                                                                                                                                  

KONGRE ERTELENDİ                                                                                                                                            
Deplasmanlı Bölgesel Lig 10. grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor'un Cumartesi saat 12.00'de Ticaret ve Sanayi Odasında yapması  planlanan olağanüstü genel kurulu yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Bir hafta sonra aynı  yer ve saatte yapılacak olan kongrede Zonguldak Kömürspor’un yeni yönetimi belli olacak.