2012-2013 sezonunda Spor Toto 3'üncü  Lig 2'nci Grup'ta mücadele edecek temsilcimiz Kilimli Beleidyespor, yeni sezon hazırlıklarına start verdi. Sarı-Siyahlı Kulüpte dördüncü sezonunu geçirecek olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezonun Kilimli Belediyespor camiası için tecrübe olduğunu kaydetti.
Geçen sezon Spor Toto 3. Lig'de yer alan Kilimli Belediyespor'un en istikrarlı oyuncuları arasında yer alan futbolcu, yeni sezonda takımın kaptanlığını yürütecek. 30 maçta ilk 11'de sahaya çıkan Sarı-Siyahlı oyuncu, 2534 dakika süre alırken 1 gole imza attı.
Geçen sezon takım ligde kalmak üzerine kurulmuştu. 3'üncü Lig'de kalıcı olmaktı. Bunu da başardık. Zor zamanlar, zor günlerde geçirdik. 13 maç üst üste kazanamadık. 13 maç üst üste kazanamamamıza rağmen, çok şükür kümede kalmayı başardık. Ondan sonra galibiyet periyoduna girdik. Bu bizim için tecrübe oldu. Hem futbolcu, hem yönetimsel hem de hem teknik heyet olarak. Yeni sezonda o zor günleri yaşamamaya yönelik transferler gerçekleştiriliyor. Geçen sezon yaşadığımız sıkıntıları bu sene yaşayamamak için daha fazla mücadele edeceğiz
Kilimli Belediyespor'da takım kaptanlığına getirilmesiyle ilgili olarak ise, Sonuçta kendi memleketimiz. Her ne kadar Ereğli'de otursak ta Zonguldak'a bağlıyız. Tabii ki güzel bir duygu. Kaptanlık verilen çok kutsal bir görev. Kendi memleketinde kaptan olmak güzel. Kilimli Belediyespor'da dördüncü sezonum. Daha usta olamadık. Her sene geçtikçe olgunlaşan, her sene futbolun üstüne bir şeyler katmak için daha fazla çalıyorum. İlk burada geldiğimde Süper Amatör Lig'de Şampiyonluk yaşadım.
İkinci sezon Bölgesel Amatör Lig'de de Şampiyonluk yaşadık. Demek ki bir şeyler verdik ki üçüncü sezonun sonunda halen buradayız. O da ayrı mutluluk. Kendi memleketimizde futbol oynuyoruz.
Geçen sene daha üstünü vermek istedik ama olmadı. Sıkıntılar çeksek de verilen hedefe ulaştığımıza inanıyorum. Bu sene daha iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız.
Geçen sene dense de kümede kalmak için kurulan takım olsa da, herkesin içinde bir hedef, bir heyecan vardı. Sezonun ilk yarısında çok iyi gidiyorduk. Play-Off'u zorlamaya başlamıştık.
İkinci yarı kötü maçlar çıkardık, düşmeye başladık. Bu sene  hedefimiz geçen yıla nazaran büyük. Kafadan Play-Off hedefleriyle başlıyoruz. Ona göre çalışacağız. Ona göre hareket edeceğiz. Hedeflerimize ulaşırız.