Bilinçli sporun adresi Sportif Fitness, Zonguldaklı dans severleri yeniden Tango dersleriyle buluşturdu. Osman Cengiz ve Mutlu Cengiz, geçen seneki kursiyerlere orta seviyede eğitim verirken, Tango'nun teknik hareketlerine ağırlık verdiler. Başlangıç seviyesindeki kursiyerler ise Tango'nun büyülü dünyası ile tanışmanın mutluluğunu yaşadı.
Sportif Fitness işletmecisi Cüneyt Aysel, Zonguldak'ta yaklaşık 5 yıldır hizmet verdiklerini ve her sene hizmet olanaklarını genişleterek, daha fazla kişinin beklentilerine cevap vermeyi amaçladıklarını dile getirdi. Aysel, bu sene de Tango dersine talebin yoğun olması nedeniyle, 2004 Dünya Tango Şampiyonu, İstanbul Etiler'de yer alan Tango Turco Dans Okulu Eğitmeni Osman Cengiz'i tekrar Zonguldak'a getirmekten mutluluk duyduklarını, bununla birlikte bayanların yoğun ilgi gösterdiği, dans ederek vücutlarını forma sokabilecekleri oryantal derslerini de Mutlu Cengiz eğitmenliğinde başlatmanın olumlu yansımalarını gördüklerini söyledi. 
2004 Dünya Tango Şampiyonu Osman Cengiz ve eşi Mutlu Cengiz, her hafta Pazar günü Sportif Fitness'ta olacak… Kayıtları devam eden eğitim programları; 16.00'da Mutlu Cengiz eşliğinde oryantal dersleri, 17.00'da orta seviye, 18.30'da başlangıç seviyesi Tango dersleri Osman Cengiz ve Mutlu Cengiz eşliğinde verilecek.