Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor, yeni sezonu önceki gün Ahmet Taneri Stadı'nda düzenlenen törenle açarak taraftarının huzuruna çıktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan sezon açılış törenine; Kozlu Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, Kozlu Belediyepor Basın Sözcüsü Enis Dizdaroğlu, Genel Kaptan Hüseyin Çevik, Futbol Şube Sorumlusu Engin Kara, Kulüp Müdürü Mehmet Kulaksız ve çok sayıda taraftar katıldı.
Açılışta konuşma yapan Kozlu Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, "2009-2010 futbol sezonu camiamıza ve spor kamuoyuna hayırlı uğurlu olsun. Bu yılki hedefimiz fair-play çerçevesi içerisinde mevcut ve yapmış olduğumuz transferlerle teknik heyetimizin de katkılarıyla layık olduğumuz yerlere gelmeyi hedefliyoruz. Kozlu Belediyespor, geçmiş yıllarda elde ettiği başarıları bu yıl da bu ekiple birlikte yakalayacağına inanıyorum. Sezon boyunca taraftarımızdan da destek bekliyoruz. Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Ardından tüm futbolcular taraftara tek tek tanıtılırken, yeşil-beyazlı ekip bu sezon Devrek Belediyespor'dan Mehmet Baş, Karadenizspor'dan Hayri Uzun, Üzülmezspor'dan Gökhan Giden, Mesut Bayram, Ereğli Belediyespor'dan Onur Ocakçıoğlu, Çaydeğirmenispor'dan Ramazan Özoğlu, Zonguldakspor'dan Emre İpekçi, Özcan İnan, Kilimli Belediyespor'dan Hasan Bayram, Zonguldak 650 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesispor'dan Orhan Duyar, Sakaryaspor'dan Mehmet Bozkurt, Lüleburgaz'dan Emre Karaoğlu, Alaplı Belediyespor'dan Uğur Akyüz'ü tranfer ederek gücüne güç kattı.
Duanın ardından Kozlu Belediyesporlu futbolcular, kesilen kurbanın kanını alınlarına ve kramponlarına sürerek taraftarının önünde alkışlar altında ilk idmanını yaptılar.