Balı Mahallesi'nde bulunan Balı Bey'i isimli işyerinde gerçekleştirilen iftar programı sonrası açıklamada bulunan Dernek Başkanı Timur Şen, "Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep birlikte sevinmesini bilenlerin takımıdır" dedi.

Oluşturulan yeni yönetimin önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacağını belirten Şen, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"BAŞARIYA İMZA ATMIŞTIR"

"Derneğimizin geçmiş ve gelecek yönetim kurulları adına üye olan yada olmayan bütün Galatasaray taraftarlarımız, gelin bu yeni oluşumla bizlerle birlikte olun, birlikte hareket edelim, gelin üye olun, destek olun. Çünkü bu dernek Galatasaray futbol takımımızın bölgemiz deplasmanlarından Karabük maçı seyahatini konaklama, tüm masraflarını karşılamıştır. Bölgemizde eksik olan Galatasaray spor bünyesinde hizmete açmış başarılı bir sosyal taraftar derneğidir. Ve de sayamayacağımız veya söylemeyi uygun görmediğimiz bir çok sosyal yardım ve projeye destek olmuş ya da imza atmıştır.



ŞAMPİYONLUK
 BALOSU...


Ayrıca evimizde oynana tüm maçlara da gitmek isteyenlere ulaşım ihtiyaçlarını karşılamıştır. Avrupa fatihimiz son olarak 21. şampiyonluğunu kazanan Galatasarayımızla gurur duyuyoruz ve sizleri de gurur duymak için derneğimize, spor okullarımıza, faaliyete bekliyoruz. Gerçekleştirilecek olan 21. şampiyonluk balosu için kulüp ziyaretimiz sonrası bilgilendirme ve açıklama yapılacaktır"



(Haber:
 Mustafa Kemal Bektaş)