Zonguldak 1.Amatör Küme Merkez Grubu'nda mücadele edecek Taşbacaspor, yeni sezon öncesi çalışmalarını Fener Sentetik ve Kozlu Adnan Taneri Stadı'nda sıkı şekilde sürdürüyor.
Geçtiğimiz sezon Zonguldak 2.Amatör Küme Merkez Grubu'nda şampiyon olarak 1.Amatör Küme'ye yükselen Taşbacaspor, yaptığı hazırlık maçları ile yeni sezona hazırlanıyor.
Taşbacaspor, daha önce Kozlu Adnan Taneri Stadı'nda, Kozlu Belediyespor Genç Takımı'nı 3-1, Acılık Esnafspor'u 3-1 yendi, Fener Sentetik Saha'da İhsaniyespor'la 1-1 berabere kaldı. Önceki gün Kozlu Adnan Taneri Stadı'nda İhsaniyespor'la yaptığı dördüncü hazırlık karşılaşmasını 3-1 kazandı. Taşbaspor, bugün ise Polisgücüspor ile bir hazırlık maçı yapacak.
Takım Kaptanı Hüseyin Bayrak, "Yeni sezon çalışmalarımızı yaptığımız antrenman ve hazırlık karşılaşmaları ile devam ettiriyoruz. Takım olarak şu anda iyi durumdayız. Bir kaç eksiğimiz var. Bunları giderebilmek için de Kulüp Başkanınız Kamil Bayrak ve Antrenörümüz Bülent Bayrak büyük çaba gösteriyor" dedi.