Spor Toto 3’üncü Lig’in yeni takımlarından temsilcimiz Kilimli Belediyespor, Ankara Kızılcahamam’da hazırlıklarını sürdürüyor. İlk etap kamp çalışmalarında sona yaklaşan sarı-siyahlı takım, 5’inci hazırlık maçında Ankara temsilcisi BUGSAŞspor ile 2-2 berabere kaldı.
Kilimli Belediyespor, Spor Toto 2’nci Lig’in güçlü takımlarından Ankara BUGSAŞspor’la geçtiğimiz Cumartesi günü yaptığı karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Temsilcimiz adına golleri, geçen sezon da takımın gol yükünü çeken Onur Kılınç kaydetti.
Gün geçtikçe takımdaki oyuncularının form grafiğinden memnun olduğunu dile getiren Kilimli Belediyespor’un genç çalıştırıcısı Raşit Çalık, “Futbolcularımın kamp dönemi boyunca göstermiş oldukları performans gayet iyi. Cumartesi günü Spor Toto 2’nci Lig temsilcisi BUGSAŞspor karşısında iyi bir oyun sergiledik. Ama geride bıraktığımız 4 hazırlık maçında da olduğu gibi oyunumuzu skora yansıtamıyoruz. Sonuçta oynadığımız takım 2’nci Lig takımı ve oturmuş bir iskelet kadrosu var. Ankara Kızılcahamam’da ilk etap kamp çalışmalarımızı tamamlayıp 2 Ağustos tarihinde Kilimli’ye döneceğiz” dedi.
“GİDECEKLER VAR”
Kampın ardından takımdan gidecekler olacağının sinyalini veren Çalık, “İlk etap kamp dönemi boyunca yeterli performans gösteremeyen 4-5 kişi ile yollarımız ayrılacak. Teknik ekibimizle oturup karara bağladıktan sonra gidecek oyuncuları belirleyeceğiz. Transfer edeceğimiz 3 üst düzey oyuncuyla da kadromuzu güçlendirip ikinci etap kamp dönemine başlayacağız” dedi.
ANKARA’DAKİ SON RAKİP
TARSUS İDMAN YURDU
Yeni sezon çalışmaları kapsamında yaptığı 5 hazırlık karşılaşmasında 2 yenilgi ve 3 beraberlik alan Kilimli Belediyespor, Ankara Kızılcahamam’da 6’ncı ve son hazırlık maçını yarın Spor Toto 3’üncü Lig’de mücadele eden Tarsus İdman Yurdu ile yapacak.