Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 13 Kasım 2011 Pazar günü saat 13.30'da ligin güçlü takımlarından Zeytinburnuspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Dün, karşılaşmanın yapılacağı Kozlu Şehir Stadı'nda çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli takım, Zeytinburnuspor karşılaşmasının provasını gerçekleştirdi. İdmanın ilk bölümünde, yarı sahada teknik-taktik çalışma yapan futbolcular, ardından tam sahada çift kale maça geçti.
Zeytinburnuspor karşısında sahaya sürmeyi planladığı oyuncuları çift kale maçta oynatan Turan, as takımda; kalede Fatih, defansta Miraç, Mesut, Fırat, Umut Ali, orta sahada Kamil, Yunus, Volkan, Barış, ileri uçta ise İlyas ve Suat'a yer verdi. Yedek takımda ise, kalede Onur, Tuğçin, Burak, Emrecan, Cem, Mahir, Mustafa, Süleyman, ileri uçta Fatih ve Yüksel ikilisi yer aldı.
Çift kale maçta oyuncuların isteksiz ve bir o kadar moralsiz olduğunu gören Teknik Sorumlu Selahattin Turan, oyuncularına uyarılarda bulundu ve idmanı noktaladı.
Hafta içi yapılan idmanda sakatlanan Burak Et takımla beraber çalışmaya katılırken, ligin 5'inci haftasında Kastamonu Tosya Belediyespor maçında sakatlanan Murat Yılmaz ise çalışmaya katılmadı.
ÖZCAN'DAN YAKIN MARKAJ!
Talat Özden'den boşalan teknik direktörlük görevine getirilmesi düşünülen Kadir Özcan, dün takımın Kozlu Şehir Stadı'nda yaptığı idmanı izledi. 2 gündür Zonguldak'ta bulunan ve kırmızı-lacivertli takımı mercek altına alan Özcan'ın bugün-yarın sözleşme imzalaması an meselesi.
Takıma yakın markaj uygulayan Özcan'ı, Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Harun Demir yalnız bırakmadı. İdmanı izleyenler arasında Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, işadamları Vahdettin Velioğlu ve Adil Bahadır da vardı.
ENERJİ DEPOLADILAR
İdmanı tatsız-tuzsuz noktalayan kırmızı-lacivertiler, Kozlu Belediye Ali Bektaş'ın getirdiği meyvelerden ve Zonguldakspor taraftarı Güray Topal tarafından ikram edilen baklavalardan yedi.