Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, kupaya 2'nci Tur'da veda etti. Ligdeki puan kayıplarının ardından kupada moral arayan sarı-siyahlı takıma 'evdeki hesap çarşıya' uymadı. Temsilcimiz Bandırmaspor'a 1-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'nda 3'üncü Tur'u 17 Eylül Stadı'nın çimlerine gömdü.
Ziraat Türkiye Kupası 1'inci Tur'da Bölgesel Amatör Lig takımı Bartınspor ile karşılaşan ve 3-0'lıkgalibiyetle rakibini kupadan eleyen Kilimli Belediyespor, 2'nci Tur'da Bandırmaspor ile eşleşti. Kupa'da 3'üncü gün programında 17 Eylül Stadı'nda Bandırmaspor'un konuğu olan temsilcimiz Kilimli Belediyespor, 2'nci Lig takımı karşısında tutunamadı. Ligde 3 hafta sonunda 2 galibiyet bir beraberlik çıkartan Bandırmaspor, 2'nci Tur'da temsilcimiz Kilimli Belediyespor karşısına yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktı. Ligi düşünerek hareket eden Bandırmaspor, ilk yarı Kilimli Belediyespor karşısında etkisiz kaldı.
Temsilcimiz Kilimli Belediyespor birkaç değişikliğin dışında tam kadro Kupa maçında mücadele etti. Ligde Bursa Nilüferspor yenilgisi ve Trabzon Kanuni FK beraberliği ile 5 puan kaybeden Kilimli Belediyespor,  hem tur hem de moral için çıktığı Bandırmaspor karşısında istediğini alamadı. 
İlk yarı karşılıklı ataklarla geçen maçta ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda ise, iki takımda gol için yüklendilerse de istediklerini alamadılar. Taki 74'üncü dakikada Bandırmaspor adına sahneye tecrübeli oyuncu Serdar Samatyalı çıkasıya kadar… Kariyerinde birçok önemli kulüplerde oynamış ve Türkiye Kupası tecrübesi bulunan 36 yaşındaki Serdar Samatyalı Bandırmaspor'a golü hayat verdi. Tecrübeli oyuncusun attığı gol Bandırmaspor'u bir üst tura yükseltirken, Kilimli Belediyespor'u kupadan eledi.