Zonguldak'ı Türkiye Yıldızlar Voleybol Şampiyonasında temsil eden temsilcimiz Kdz.Ereğli TED Koleji Yıldız Erkekler Voleybol takım, Afyon'da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasının final maçlarındaki ilk maçını kazanmayı başardı.

Çankırı'da gerçekleştirilen grup maçlarının ardından Afyon'da 26-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonasına katılan TED Kdz.Ereğli Koleji İlköğretim Okulu Voleybol Takımı ilk maçında İstanbul şampiyonu olan Galatasaray’ın da alt yapısı olan İstanbul Celalettin Gözüsulu İlköğretim Okulu'nu 3-0'lık skorla geçerek şampiyonaya oldukça hızlı başladı. TED Kdz.Ereğli Koleji İlköğretim Okulu Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Berkan Durak gazetemiz muhabirine konu ile ilgili verdiği bilgide, "Afyon'da 26-30 Nisan tarihleri arasında Türkiye finali gerçekleştiriliyor. İlk maçımızda İstanbul Gözüsulu İlköğretim Okulu'nu 3-0'lık skorla geçtik. Buradaki final maçlarına 8 takım katılıyor. Bu 8 takımı 2 gruba ayırdılar ve gruplarından birinci olan takımlar Türkiye Yıldız Voleybol Şampiyonluğu için karşı karşıya gelecekler. Diğer sıralamalarda gruplar arasında çarpraz yapılacak maçlar ile belirlenecek. İlk maçtan galibiyetle ayrılmamız hele hele İstanbul'un güçlü bir temsilcisine set vermeden yenmemiz bizleri son derece sevindirdi.Oyuncularımız kutluyoruz.
27 Nisan Salı günü Bursa Rahim Keskin İlköğretim Okulu ile karşılaşacağız. Grup liderliğini alıp diğer gru-bun liderini de yenmeyi ve adımızı Türkiye Yıl-dız Voleybol Şampi-yonu olarak yazdırmak istiyoruz" dedi.