TED Karadeniz Ereğli Koleji Voleybol takımı Türkiye çapında Sinop’ta düzenlenecek yarı final müsabakalarına hazırlanıyor.  19-22 Ocak tarihinde Türkiye’nin en güçlü voleybol takımlarının katılacağı etkinlik için sadece sporcu öğrenciler değil okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenci aileleri oldukça heyecanlı.

Bu konuda görüşünü aldığımız,

-Başarılı takımın kaptanı Kuntay Kayıkçı; “Çok Heyecanlıydı ve heyecan halen bitmedi Sinop yarıyıl müsabakalarından sonrada bitecek gibide görünmüyor.”

-Okulun Spor öğretmeni ve takım koçu Engin Kılıç: “İlk adımı Kırklarelinde düzenlenen grup müsabakalarında attık ve Yarı finaldeyiz. Esasen zor olan adımızın Türkiye’nin güçlü takımlarında geçmesiydi. Başarının elde edilmesi kalıcı isim alma ile oluyor ve Biz artık ‘’ Güçlü takım’’ adını aldık.”

-TED Karadeniz Ereğli Koleji Koordinatör Müdürü Abdurrahman Tülücü ise; “Bizim önemli bir gerçeğimiz var, biz sadece okul için değil Kdz Ereğli için bu başarıyı istiyoruz. Akademik başarımızın yanı sıra Kültürde Sanatta ve Tabiki Sporda edindiğimiz kazanımlarımız Ereğli’ye değer olarak dönmesi bizi her zaman gururlandıracaktır.”