Zonguldakspor Kulüp Başkanı Salih Demir, kaçan şampiyonlukla ilgili ilk kez konuştu. Şampiyonluğun kaybedildiği Adliyespor maçından önce teknik heyet ve bazı oyuncuların tehdit edildiğini iddia eden Demir, "Zonguldak-Ankara ve İskenderun'dan  bazı spor yöneticileri, hocamız ve bazı oyuncuları, 3.operasyon yakın, bu operasyonda sizler de alınacaksınız.Maça çıkmayın,çıkarsanız da adam gibi oynayın diye tehdit etti" dedi. Demir "İsim vermem ama her şekilde bunları ispatlarız."şeklinde konuştu.
Zonguldakspor Kulüp Başkanı Salih Demir,bir süre önce yaptığı , "Adliyespor maçından önce teknik heyet ve futbolcular tehdit edildi.TSO seçimlerinden sonra her şeyi açıklayacağım."söyleminden sonra ilk kez  konuştu. " Geredespor-Zonguldakspor maçından önce Geredespor'un hocasını 4-5 kişi arayarak tehdit etti." diyen Demir,2-1 kaybedilen Adliyespor maçı ile ilgili olarak da "Adliyespor maçından önce ,Zonguldak-Ankara ve İskenderun'dan spor yöneticileri hocamız ve bazı oyuncuları , "3.operasyon yakın.
Bu operasyonda sizler de alınacaksınız.Maça çıkmayın,çıkarsanız da adam gibi oynayın diye tehdit etti" dedi. 
Demir "İsim vermem ama her şekilde bunları ispatlarız."dedi.Demir, "10 yıl bu takımın başındayım.Seneye inşallah hedefimize ulaşacağız" şeklinde konuştu.