Karadeniz Ereğli Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Serdivanspor maçına taraftarını götüremiyor.

Genç Ereğlililer Taraftar Grubu, Sakarya'da oynanacak maç için hafta içerisinde tüm hazırlıklarını tamamladı. Otobüsleri tutan ve maça gidecek taraftarların isimleri belirlenirken Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübüne gelen bir yazı ile büyük üzüntü yaşadı.

Genç Ereğlililer Taraftar Grubunda yer alan Burhan Önder ise futbolculara, "Bu galibiyeti taraftarlarınıza armağan edin" çağrısı geldi.

Önder, "Serdivan maçına tüm hazırlıklarımızı yaptık araçlarımızı tuttuk ve yazışmalarımızı yaptık. Bir türlü alınmadık. Taraftarın için Ereğli için Serdivanspor'u yenip taraftarlara armağan edin. Vurduğunuz gol olsun topçu kardeşlerim, kalbimiz sizinle" görüşlerini paylaştı.

Kulübe gönderilen taraftar alınmayacağına dönük yazı ise şu şekilde:

"Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünün yazısında 21 Şubat Pazar günü saat 13.30'da Hüseyin Ersin Stadında Serdivanspor-Kdz.Ereğli Belediye Spor takımları arasında oynanacak olan BAL müsabakası ile ilgili olarak takım seyircisi sağlığı ve güvenliği açısından tehlike arz edebileceği değerlendirilmiş ve mevcut eksiklikler giderilinceye kadar stada misafir takım seyircisi alınmaması yönünde İl Spor Güvenlik Kurulunun karar aldığı ve bu kararın Ereğli Belediyespor Yöneticilerine tebliğ edilmesi istenilmiş, konu ile ilgili olarak İl Spor Güvenlik Kurulunun almış olduğu karar Kdz.Ereğli Belediyespor yöneticilerine tebliğ edildiğine dair bu tebliğ ve tebellüğ belgesi tanzim edilerek birlikte imza altına alınmıştır"

Öte yandan sezon başından bu yana alınan karar gereği Serdivan deplasmanına seyirci gidemiyor.