Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bolu Geredespor karşılaşmasında 2 kez fileleri havalandıran Fatih Tutar, gol sayısını 7 yaparak, grupta mücadele eden Belediye Safranboluspor'u solladı ve Zeytinburnuspor ile gol sayısını eşitledi.
Grupta Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ikinci yarıya galibiyetle başladı. Erteleme maçlarının ardından ikinci yarının ilk maçına Geredespor ile çıkan kırmızı-lacivertli takım, oynadığı oyun ve attığı tam 6 golle beğeni topladı. Suat'ın 2 asist, 2 golle yıldızlaştığı maçta 2'şer gol atan Fatih Tutar ve Fatih Deniz, galibiyetin baş mimarları oldular.
Sezon başladıktan sonra Kozluspor'dan transfer edilen Fatih Tutar, takımına attığı gollerle katkı sağlamaya devam ediyor. İlk yarıda Bartınspor karşısında oyuna sonradan giren ve oyunun kilidini açan golcü oyuncu, alınan 4-2'lik galibiyette pay sahibi olanlardan. Zonguldak Kömürspor'a ne kadar yararlı bir transfer olduğunu geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bolu Geredespor karşısında da gösteren Fatih Tutar, 2 gol atarak toplamdaki gol sayısını 7'ye yükseltti. Takımın en golcü ismi olan Fatih Tutar, grupta son sırada bulunan Belediye Safranboluspor'u (5) geride bıraktı, Zeytinburnuspor (7) ile gol sayılarını eşitledi.