Ereğlispor Kadın Futbol Takımı Antrenörü Faruk Varlık,Derince beraberliğini, "Telafi edebileceğimiz bir puan kaybı" sözleri ile değerlendirdi.Lige 3-0'lık  Ataşehir mağlubiyeti ile başlayan ve sahasında Derince Belediyespor ile berabere kalan eflatun -beyazlıların hocası Varlık," eçtiğimiz hafta aldığımız yenilgiyi telafi etmek istiyorduk. Baştan sona üstün götürdüğümüz karşılaşmada tek eksik goldü.Hedefimiz,Anada İdmanyurdu maçını kazanmak."dedi.
Ereğlspor Kadın Futbol Takımları Teknik Sorumlusu Ömer Faruk Varlık, 0-0'lık  Derince Belediyespor beraberliğini değerlendirdi. 
"Geçtiğimiz hafta aldığımız yenilgiyi telafi etmek istiyorduk. Baştan sona üstün götürdüğümüz karşılaşmada tek eksik goldü. " diyen Varlık, "Oyuncularımız, 90 dakika boyunca ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Özellikle takıma adapte etmeye çalıştığımız genç futbolcularımızın performanslarından memnunum. Taraftarımızın önünde galip gelmeyi çok istiyorduk. Bundan sonraki maçlarımızdan seri galibiyetler alarak puan kayıplarımızı telafi etmek istiyoruz. 
Sahada centilmence bir mücadele ortaya koyan Derince Belediyespor takımını da kutluyorum. Bizleri bu maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Hedefimiz,Anada İdmanyurdu maçını kazanmak" dedi.