Kilimli'de tek düşünce galibiyet.

 

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçirmesinin ardından, Cuma günü Belediye Bingölspor deplasmanına konuk olacak. Sarı-siyahlı takım, bir haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirerek, Belediye Bingölspor maçına yoğun bir tempoda hazırlandı. Camiada ve teknik heyette tek düşünce, maçtan galip ayrılarak, devreyi hedefledikleri ilk 10'un içinde kapatmak.

Ligin 17'nci haftasında saha ve seyircisi önünde Kahramanmaraşspor ile 2-2 berabere kalan Kilimli Belediyespor, ilk yarıyı moralli kapatmak için 3 puan hedefliyor. Teknik Direktör Raşit Çalık, maçı kazanacak güçte olduklarını, ama Belediye Bingölspor'un da çok güçlü bir takım olduğunun unutulmaması gerektiğinin altını çizdi.

 

BİNGÖL-KİLİMLİ MAÇINA ÇELİKER ATANDI

TFF Merkez Hakem Kurulu, temsilcimizin Cuma günü saat 13.30'da Bingöl Şehir Stadı'nda oynayacağı devrenin son maçı olan Belediye Bingölspor karşılaşmasına Denizli bölgesinden Ulusal Hakem Özkan Çeliker'i atadı. Çeliker'in yardımcılıklarını, yine Denizli bölgesinden ulusal yardımcı hakemler Serkan Gülçer ile Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise, Muğla bölgesinden Faruk Uslu