Zonguldakspor’da  Cumartesi günü gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası göreve yeni seçilen yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. 
Kulüp binasında bir araya gelen yönetim kurulu üyelerinin tamamına yakınının katıldığı toplantıda görev dağılımı da gerçekleştirildi.Süleyman Caner'in başkanlığa getirildiği Zonguldakspor'da Gökhan Demir As Başkan,Ali Galip Toptan ile Erhan Darende de Başkan Yardımcılığına getirildi.
Zonguldakspor’da  Cumartesi günü gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası göreve yeni seçilen yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Süleyman Caner'in başkanlığa getirildiği Zonguldakspor'da Gökhan Demir As Başkan,Ali Galip Toptan ile Erhan Darende de Başkan Yardımcılığına getirildi.Görev dağılımı şöyle oluştu;                                                                                                                                

Süleyman Caner (Başkan)Gökhan Demir (As Başkan)Ali Galip Toptan (Başkan Yardımcısı)Erhan Darende (Başkan Yardımcısı)Miraç Yalçıner (Mali İşler Sorumlu Üye)Hakan Gülay (Sosyal İşleri üyesi)Zeki Çolak (Alt yapı sorumlu üyesi)Hakan Hürfikir (Genel Kaptan)Fatih Kalaycı (Futbol Şube Sorumlusu)Akay Turhan (Basın Sözcüsü)Osman Tutkun (Genel Sekreter)Cemal Çebi (Kulüp Sorumlusu)                                                                                                                                                                
Üyeler: Emin Bilgin , Süleyman Bezir, Ercan Oğuz , Burak Mengül ,Muharrem Coşkun, Şükrü Öztürk, Hasan Özdoğan , Mehmet Baş, Nuh Baş                                                               

 

Başkan'dan ilk açıklama                                                                                                                                       
Kulüp Başkanı Süleyman Caner,kongrenin tüm camiaya hayırlı olmasını  diledi. " Kulüpte şimdiye kadar  görev yapmış ve emeği geçtim tüm yönetim kurulu  üyelerine teşekkür eden Caner, "Yeni yönetim olarak yola çıktık. Hedefimiz şampiyonluk, Başka bir hedef yok. İnşallah hedefimize ulaşmak için el birliği  ile takımı hedefe ulaştırmak için çalışacağız. Şu anda kurulmuş bir takımımız var. Buna birkaç takviye yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu zorlu yolda siyasiler başta olmak üzere herkesten destek bekliyoruz.” dedi.