Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, ikinci yarı hazırlıklarının yanında transfer çalışmalarını da ihmal etmiyor. Ara transfer döneminde takımdaki önemli isimlerini kaptıran Kozluspor, diğer yandan da gidenlerin yerlerini doldurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kozluspor, Erdal Perçin'den sonra Edirne Gençlikspor'dan Salih Topyay'ı da kadrosuna dahil etti.
Ligde devreyi 20 puanla 3'üncü sırada tamamlayan Kozluspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antrenör Bülent Öztürk nezaretinde kendi tesislerinde yüksek tempoda sürdürüyor. Öztürk, ikinci yarıda çok çekişmeli bir ligin kendilerini beklediğini, bunun için çalışmaların temposunu her geçen gün daha da arttıracaklarını söyledi.
Tam korda çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı takımda karabulutların dağılmasıyla birlikte yüzler gülüyor. Devreye moralli bir şekilde hazırlanan Kozluspor, ikinci yarıdan daha umutlu.
AYHAN BARTINSPOR'DA
Ara transferde hareketli günler geçiren Kozluspor, oyuncusu Ayhan için görüştüğü Bartınspor'la her konuda anlaştı. Dün Kozlu'ya gelen Bartınspor yöneticileri, Ayhan'ı renklerine kattı. Orta saha oyuncusu Ayhan'ın kesin olarak anlaşmaya vardığı Bartınspor'la çalışmalara başladığı öğrenildi.
MERT İÇİN GELİYORLAR
Sezon başında Kozluspor'la anlaşan Mert Tuğ yuvasına mı dönecek? Ara transfer döneminde Kozluspor'dan Ayhan'ı renklerine katan Bartınspor, bu kez eski oyuncusu Mert Tuğ için Kozluspor'a teklifte bulundu. Bugün tekrar Kozlu'ya gelecek olan Bartınspor yönetimi, eski oyuncusunu tekrar kadrosuna katmak için büyük uğraş veriyor. Ciddi bir teklifle Kozluspor yönetimin kapısını çalmaya hazırlanan Bartınspor'a yeşil-beyazlı teknik heyetin olumsuz rapor vermesi bekleniyor
SALİH TAKIMLA İLK
İDMANINA ÇIKTI
Yeşil-beyazlı yönetimin uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü ve anlaşma sağladığı Edirne Gençlikspor'un sol beki Salih Topyay, yeşil-beyazlılarla ilk çalışmasına katıldı. Sezonun ilk yarısında Bölgesel Amatör Lig 11'inci Grup takımlarından Edirne Gençlikspor'un formasını giyen 22 yaşındaki defans oyuncusu, 9 maçta ilk 11'de sahaya çıktı ve 755 dakika süre aldı.