Transfer çalışmalarını sürdüren Zonguldak Kömürspor, iki futbolcuyla anlaştı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele edecek Zonguldak Kömürspor'da, Düzce Beyköy Belediyespor ile oynanan hazırlık maçı sonrası verilen izin sona erdi. Kırmızı-lacivertli takım, dün izin dönüşü ilk idmanını Fener Sahası'nda gerçekleştirdi.
Kırmızı-lacivertli oyuncular, Teknik Direktör Talat Özden yönetiminde yenileme çalışması yaptı. Teknik patron Talat Özden, İzin dönüşü oyunculara jenerasyon idmanı yaptırdık. Artık liglerin başlamasına çok az bir zaman kaldı. Tempomuzu buna göre ayarlayacağız. Lig haftasına gireceğimiz günlerde son olarak eksikliklerin görülmesi açısından hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz. Bu son maçtan sonra lige konsantre olacağız. Takımım iyi durumda. Beklentiler yüksek, biz de bunu farkındayız. Bu beklentilere cevap verebilecek kalitede kadromuz var. Gerek teknik heyet, gerek yönetim, gerekse futbolcular tamamen yeni bir ekibiz. Kimse yeni kurulan bir ekipte şampiyonluk sözü vermez. Ancak ben verdiğim sözün arkasındayım. Takımı şampiyon yapmadan gitmem dedi.
MAHİR İLK İDMANINA ÇIKTI
Zonguldak Kömürspor'un Spor Toto 2'nci Lig'de mücadele eden Alanyaspor'dan transfer ettiği 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Mahir Demir, dün takımla birlikte ilk idmanına çıktı. Takıma kısa sürede adapte olduğu görülen Mahir, Teknik Direktör Talat Özden ile ayaküstü kısa bir sohbet yaptı.
SOL KANATA TAKVİYE
Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen Zonguldak Kömürspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Talat Özden'in raporu doğrultusunda kırmızı-lacivertli yönetim, Spor Toto 2'nci takımlarından Şanlıurfaspor'un 27 yaşındaki sol açık oyuncusu Süleyman Numan Çakırçı ile her konuda anlaştı.
Zonguldak Kömürspor'un yeni transferi Süleyman, önümüzdeki günlerde Zonguldak'a gelerek, kendini kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı atacak.
Futbola Laleli'de başlayan sol açık, Aliağaspor'a transfer olarak profesyonelliğe adım attı. Burada altı sezon futbol oynayan Çarıkçı, sırasıyla Adıyamanspor, Altınorduspor ve son olarak Şanlıurfaspor formalarını giydi. Türkiye Kupası'nda 4, TFF 3'üncü ve 2'nci Lig'de toplam 160, Bank Asya 1'nci Lig'de 7 ve A2 Ligi'nde 11 kez oynayan Çarıkçı, toplam 23 gol attı.