Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Oruç, arkadaşı Dr. Ahmet Bozkaya ile katıldığı Valilik Teşvik Turnuvası çift erkekler kategorisinde birinciliği elde etti. Aynı turnuva kapsamında ayrıca Bülent Ecevit Üniversitesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü personelinden Esra Güner de 35 yaş ve üzeri tek kadınlarda ikinci oldu.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 22-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Valilik Teşvik Turnuvası madalya töreni, 28 Haziran 2013 tarihinde, Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü’nde gerçekleştirildi.  Madalya törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü Başkanı Çetin Özçep ve Yönetim Kurulu üyeleri, Tenis İl Temsilcisi Murat Hut, sporcular ve tenis severler katıldı.

17 kadın, 36 erkek olmak üzere toplam 53 sporcunun katıldığı turnuva, tek kadınlarda ve tek erkeklerde 35 yaş ile 45 yaş üstü ve çift erkekler olmak üzere toplam beş kategoride gerçekleştirildi. Turnuvanın Başhakemliğini Engin Mocan, başhakem yardımcılıklarını ise Rahmi Üder ve Haşim Demirler yaptı.

Turnuvada tek kadınlarda 45 yaş üstü kategorisinde birinciliği kazanan Emel Sazak ile ikinciliği kazanan Sabiha Köktürk’ün madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, 35 yaş birinciliğini kazanan Hülya Tosun ile ikinciliği kazanan Esra Güner’in madalyalarını Tenis Deniz İhtisas Kulübü Başkanı Çetin Özçep verdi.

Tek erkekler 45 yaş üstü kategorisinin birincisi İlyas Çep ile ikinci Rahmi Üder madalyalarını önceki Tenis İl Temsilcisi Zafer Kalafat’tan; 35 yaş kategorisinde birinciliği kazanan Bahattin Sayın ile ikinci olan Ali Özcan ise madalyalarını Tenis İl Temsilcisi Murat Hut’tan aldılar.

Çift erkekler kategorisinde birinciliği kazanan Prof. Dr. Selçuk Oruç - Dr. Ahmet Bozkaya çifti ile ikinciliği kazanan Hamdi Günvar - Yavuz Çetintaş çifti ise madalyalarını, Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Serdar Aydan’dan aldılar.