Çorum'da 12-16 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan TFF 3'üncü Lige Yükselme Şampiyonası'na katılacak Zonguldakspor, hazırlıklarına sıkı bir şekilde devam ediyor.
Teknik Patron Cahit Terzi nezaretinde Fener Sentetik Saha'da bir çalışma yapan kırmızı-lacivertli futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Antrenman öncesinde futbolcuları ile yaklaşık 20 dakikalık bir toplantı yapan Teknik Patron Cahit Terzi, terfi maçlarına şehir olarak ne kadar önem verdiklerini bir kez daha hatırlattı.
Daha sonra düz koşu ile başlayan çalışma, beşe iki ve dar alanda çift kale maç ile devam etti. Antrenmanda futbolcuların hırslı olmaları teknik heyeti memnun ederken, sakatlığı devam eden başarılı futbolcu Erol takımdan ayrı olarak çalıştı.Öte yandan saat 14.00'de Kilimli Belediyespor'un da Fener Sahası'nda antrenmanı olması üzerine saha ikiye bölüdü ve iki takım yana çalıştı. Antrenman öncesinde iki takım teknik heyeti ve futbolcuları kısa süreli sohbet ederek terfi maçlarında birbirlerine başarılar dilediler.

 ÇORUM GRUBU (12-16 MAYIS)
ZONGULDAK: Zonguldakspor
SAMSUN: Tekkeköy Belediyespor, Çarşambaspor
KASTAMONU: Kastamonu Üniversitesi
BARTIN: Bartınspor
KARABÜK: Esentepe Ormanspor
TRABZON: Çukurçayır Beldespor
BOLU: Geredespor