Yeni sezon öncesi 20 gün kendi tesislerinde çalışan Zonguldak Kömürspor'un Cuma günü başlayan Bakacakkadı kampı sürüyor. Buradaki çalışmalar Çarşamba günü sona erdikten sonra 15 gün sürecek Gerede kampı yapacak olan temsilcimizde As Başkanı  Gökhan Demir, "Lige en iyi şekilde hazırlanacağız. 
Bu arada eksik mevkilerimize takviye yapacağız."açıklaması yaptı. Antrenör Cahit Terzi'de,  " Bu sene 3 İstanbul, 5 İzmit, 3 Bursa, 3’te Zonguldak takımı yer alıyor. Tabiî ki Marmara Grubu her zaman öndedir, güçlü takımla olabilir. Ama biz Zonguldaksporuz, herkes bizi düşünsün, bizim kimseyi düşünecek halimiz yok. "dedi.
Deplasmanlı Bölgesel Lig 10. Grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor, yaklaşık 20 gündür kendi tesislerinde sürdürdüğü ilk etap çalışmalarını tamamlayarak Cuma günü  Bakacakkadı 100. Yıl Tesislerinde  5 gün sürecek kamp çalışmalarına başlamıştı. Zonguldaksporlu futbolcular Çarşamba günü sona erecek  kampta güç depoladı. Zonguldakspor  As Başkanı  Gökhan Demir “İlk etap çalışmalarımızı kendi tesislerimizde yaptık. Bakacakkadı 100. Yıl Tesislerinde  başlayan kamp  Çarşamba günü sona erecek. Ardından Gerede Dorukkaya’da 15 günlük kampınız daha olacak. Lige en iyi şekilde hazırlanacağız. Bu arada eksik mevkilerimize takviye yapacağız. Lig başlayana kadar  eksiklerimizi gidererek sezona hazır bir şekilde girmek amacındayız.”dedi.                                           

 

Terzi; "Yönetim 
ne desek yapıyor"
                                                                                                             
Bakacakkadı da açıklama yapan teknik patron Cahit Terzi, "Yönetim bize tam destek veriyor. Şu ana kadar, ne dediysek hepsini yaptılar." dedi. "2   nokta transfer yapıp Üçüncü etap olan Bolu’daki kampta 3 hazırlık karşılaşması yapacağız. Bolu da eksik gördüğümüz takdirde 1 takviye daha son etapta yapabiliriz." diyen Terzi, " Bu sene 3 İstanbul, 5 İzmit, 3 Bursa, 3’te Zonguldak takımı yer alıyor. Tabiî ki Marmara Grubu her zaman öndedir, güçlü takımla olabilir. Ama biz Zonguldaksporuz, herkes bizi düşünsün, bizim kimseyi düşünecek halimiz yok. "dedi. 
Terzi, "4 maç seyircimiz oynama cezamız handikap gibi görünüyor, ancak biz bunun arkasına asla sığınmıyoruz. 4 maçın 3’ünü dış sahada oynayacağız. 8 maç seyircisiz dezavantajlı şekilde oynayacağız. Asla endişe ve korku yok. 
Kuvvetli takımız, seyircili de oynasak seyircisiz oynasak bu maçları kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız."ifadelerine de yer verdi.