Yelken Zonguldak İl Temsilcisi ve Kdz.Ereğli Yelken Kulübü Başkanı Metin Akman, Kdz.Ereğli Yelken Kulübü üyelerinin destekleri ile yelken spor tesisinde tadilat çalışmalarının yapılarak yeni bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

Su sporlarını bölgede son dönemde yaptıkları başarılı çalışmalarla ayakta tutmaya çalışan Kdz.Ereğli Yelken İhtisas Kulübü örnek bir çalışmaya daha imza atarak tesisini modern bir görünüme kavuşturdu.
Yelken Zonguldak İl Temsilcisi ve Kdz.Ereğli Yelken Kulübü Başkanı Metin Akman, denizi seven 7’den 70’e herkesi yelken ve su sporları yapmaya davet ettiği açıklamasında yapılan çalışmalar ile ilgili de bilgiler aktardı. Akman açıklamasında şu görüşlere yer verdi: Tesisimiz her fırtına sonrasında dalgaların etkisiyle zarar görüyor, yağışlı havalarda da su alıyordu. Tesisin içinde ve dışında yapılan tadilat sonrası  bunu engelledik. Kdz.Ereğli’nin ve Zonguldak’ın gençlerinin yelken ve su sporlarını, layık oldukları temiz  ve donanımlı bir tesiste yapmalarını hedefledik bunun alt yapısını hazırladık geleceğimizin teminatı gençlerimiz bunu hakediyor. Denizi seven 7den 70’e herkesi yelken ve su sporları yapmak için davet ediyoruz kapımız spor yapmak isteyen herkese ardına kadar açık. Bu düşünceyi bizimle paylaşan ve sadece yelken branşında değil tüm branşlarda gençlerin spor yapması için çok büyük emek sarfeden çok değerli bir spor büyüğümüz var  Gençlik Spor İl Müdürü Eyüp Arman, kendisine bu vesileyle bize verdiği destekten ötürü tüm yelkenciler adına şükranlarımızı sunuyorum.’’