Kdz. Ereğli Ticaret Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi kız futbol takımı, ilk kez katıldıkları Salon Futbolu (Futsal) turnuvasında birinci oldu.
Şampiyonayı namağlup tamamlayan kız takımı finalde rakibini penaltı atışları ile geçti.
Zonguldak’ta son yıllarda düzenlenmeye başlayan ve gençlerin oldukça hevesli olduğu gözlenen Salon Futbolu Şampiyonası'nda kızlarda birinci Ereğli’den çıktı. Okullar arası düzenlenen şampiyonaya Ereğli’den ilk kez katılan Ticaret Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi kız bayan futbol takımı, 9 takımdan oluşan gruptan şampiyon olarak çıkmayı başardı. Gruptan lider olarak çıkan ve yarı final karşılaşmasında Atatürk Lisesi'ni yenen kız futbol takımı, final karşılaşmasında ise Kız Meslek Lisesi ile karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten müsabakada rakibini penaltılarla yenen Ticaret Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi kız bayan futbol takımı ipi göğüsleyerek şampiyon olan takım oldu.
İlk kez katıldıkları turnuva da başarılı bir şekilde yarışarak şampiyon olan takımın Beden Eğitimi Öğretmeni Ogün Sinan, “Geçtiğimiz sene erkek gençler kategorisinde bu turnuvaya katılmıştık. O zaman bölge ikincisi olduk. Ancak kız bayan futbol takımı ile ilk kez katıldığımız turnuvada şampiyon olarak bizleri son derece memnun etti.” dedi.