Amatör Milli Takım kampına katılan Erdemir sporlu futbolcu Emrah Toraman, kampın çok faydalı geçtiği birçok hazırlık maçı yaptıklarını söyledi.
Zonguldak'tan Amatör Milli Takım aday kadrosuna çağırılan Erdemir Sporlu futbolcu Emrah Toraman, yaklaşık 20 gün süren kampın sonunda hazırlık maçlarında attığı gollerle özelikle Ankara takımlarının gözdesi haline geldi.
Ankara, Nevşehir ve Kayseri'deki hazırlık kamplarında katılan Toraman, kampın kendisi açısından çok faydalı geçtiğini belirterek arkadaşlığın üst seviyede olduğunu söyledi.20 gün süren kampın sonunda birçok hazırlık maçı yaptıklarını ifade eden Toraman, Zonguldak bölgesinden tek futbolcu olarak Amatör Milli takım aday kadrosuna çağırılmak benim için ayrı bir gururdu. Ankara, Nevşehir ve Kayseri'de düzenlenen ve 20 gün süren kampa katıldım. Kamp süresi boyunca Türkiye'nin dört bir yanından futbolcularla tanıştım.
Arkadaşlık ortama üst seviyedeydi. Hazırlık kampı boyunca birçok maçlar yaptık. Bunların çoğunda ilk 11 de saha cıktım. Maçlarda iyi oynadığımı düşünüyorum.
Kampın sonunda Ankara başta olmak üzere birçok Anadolu takımından teklifler alıyorum. Özelikle 2 lig ve 3 lig takımlarından görüşme teklifleri aldım. Görüşmelerim sürüyor. Tek hedefim iyi bir yerlere gelerek Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil etmek dedi.