Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Kastamonu ekibi Tosya Belediyespor ile Cumartesi günü deplasmanda saat 13.30'da Hasan Doğan Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Talat Özden ile yolların ayrılmasının ardından Altyapı Teknik Sorumlusu Selahattin Turan ve Futbolcu İzleme Koordinatörü Metin Kudu'ya emanet edilen Zonguldak Kömürspor, Tosya Belediyespor maçının hazırlıklılarını dün Kozlu Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. 
REKABET ARTTI!
Kırmızı-lacivertli takım, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın provası niteliğini taşıyan çalışmada, ısınma koşularının ardından tam sahada çift kale maç yaptı. Takımın başına gelen yeni teknik heyetin gözüne girmeye çalışan genç oyuncuların oldukça hırslı oldukları gözlenirken, kendini göstermek isteyen oyuncuların da rekabeti, takımdaki forma savaşını kızıştırdı…
Sıkıntılı günleri geride bırakan Zonguldak Kömürspor'da tek düşünce, deplasmanda Tosya Belediyespor'u yenmek. Bunun için idmanlardaki performanslarıyla teknik heyetin yüzünü güldüren kırmızı-lacivertliler, 3 puana kilitlendi. Zorlu ve kritik hafta öncesi olumlu bir hava estiren Kömürspor'un galibiyete olan inancı tam…
AS KADRODA REVİZYON!
Dün yapılan çift kale maçta, Tosya Belediyespor maçındaki ilk onbiri şekillendirmeye çalışan iki teknik adam, savunmada Miraç'ı as kadroda oynatırken, cezalı Volkan'ın yerine Mustafa Göktaş, haftalar sonra ilk onbirde sahaya çıkacak gibi… Geçtiğimiz hafta sonu Düzce Beyköy Belediyespor maçında yedek soyunan Yunus, formasına kavuşuyor. Takımda sakat olan Süleyman ve Kamil'in ise maça kadar yetiştirilmesi düşünülüyor. Aksi halde Süleyman'ın yerine Cem'i sol kanatta düşünen teknik heyet, Kamil'in yerine de Mesut'u sağ bekte oynatacak.
ALİ BEKTAŞ'TAN DESTEK
Kömürspor'un idmanı sonrası, Kozluspor'un da idmanını izlemeye gelen Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, kırmızı-lacivertli takıma Tosya Belediyespor maçı öncesi başarılar diledi. Takımın emanet edildiği Altyapı Teknik Sorumlusu Selahattin Turan ve Futbolcu İzleme Koordinatörü Metin Kudu'nun arkasında durulması gerektiğini söyleyen Bektaş, takıma tam destek verdiğini belirtti.