Bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek Bölgesel Amatör Lig'de (BAL), 2'nci sezonunu yaşayacak  Kozlu Belediyespor, geçtiğimiz aylarda Ali Bektaş başkanlığında oluşan yeni yönetim, ilk icraatını takımın başına Antrenör Faruk Bahadır'ı getirerek yaptı. Kariyerinde birçok profesyonel lig takımlarını çalıştıran tecrübeli teknik adam Faruk Bahadır'a takımı emanet eden yeşil-beyazlı yönetim, ardından transferde rotasını belirlemek üzere çiçeği burnunda Antrenör Faruk Bahadır'a tam yetki verdi.
Kozlu Belediyespor'un transferde sessizliğini bozmak üzere. Yeşil-beyazlı takımın Bülent Öztürk'ten boşalan koltuğa oturan Antrenör Faruk Bahadır'ın yönetime birkaç isim önerdiği bu isimlerin transferi konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. Yeni sezonda sıfırdan bir takım kurmak isteyen Faruk Bahadır, göreve gelir gelmez transferde taarruza geçti. Tecrübeli teknik adam Faruk Bahadır, rotasını kilimliye çevirerek Spor Toto 3'üncü Lig takımlarından Kilimli Belediyespor formasını giyen 28 yaşındaki defans oyuncusu Ali Kemal Özdemir ve orta saha oyuncusu Emrah Sevim ile ilgilendiği öğrenildi. Yönetimin bu iki isim için Kilimli Belediyespor ile masaya oturacağı öğrenilirken, transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi an meselesi
Geçtiğimiz sezon Kilimli Belediyespor'un istikrar abidelerinden Ali Kemal ve Emrah Sevim için Kilimli Belediyespor, herhangi bir sözleşme yenilemeye gitmeyişi gelecek sezon kadrosunda düşünmediği anlamı taşıyor.
Kilimli Belediyespor ile şu ana dek anlaşma sağlayamayan Ali Kemal Özdemir geçtiğimiz sezon, sarı-siyahlı takımda 29 maçın 28'nde ilk onbirde sahaya çıktı. Kilimli Belediyespor forması altında 2 bin 431 dakika süre ile en fazla forma şansı bulan 4'üncü isim olan Ali Kemal Özdemir, bir kez de fileleri havalandırdı.
Yeni sezon öncesi teklif almayan oyuncular arasında olan Emrah Sevim ise, geçtiğimiz sezon Kilimli Belediyespor'da   25 maçın 21'inde şans buldu.
27 yaşındaki orta saha oyuncusu Emrah Sevim sarı-siyahlı forma altında bin 682 dakika süre aldı.