Amatör futbolda 2 Ocak 2012 tarihinde başlayan amatör futbolcu 2'nci transfer dönemi 17 Şubat'tan 24 Şubat 2012 tarihine kadar uzatıldı.  Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Daha önce 17 Şubat 2012 tarihinde sona erecek amatörde ara transfer dönemi 1 hafta daha uzatılarak 24 Şubat 2012 tarihine alındı denildi.
KÖMÜRSPOR'DA  5 YENİ İSİM
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'taki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ara transfer döneminin en hareketli takımlarının başında geldi. Transferde atağa kalkan kırmızı-lacivertli takım, Kozluspor'dan 2 Ferhat ve Fatih Deniz, Sultangazispor'dan Volkan Olgun Tüzün, Araklıspor'dan Ümit Çoruk ve son olarak Ofspor'dan kaleci Erol Tırpan'ı renklerine kattı. Gelen bu oyuncuların yanı sıra Yunus Balan, Kamil Şener ve Umut Ali Bakır gönderilen isimler oldu. 
KOZLUSPOR'DAN 3 TAKVİYE
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'taki bir diğer temsilcimiz Kozluspor ise, ara transfer döneminde gelenlerden çok giden isimler konuşuldu.
Ferhat ve Fatih Deniz'i Zonguldak Kömürspor'a kaptıran yeşil-beyazlı takım, Ayhan ve Mert'i de Bartınspor'a verdi. Caner, Tosya Belediyespor yolunu tutarken, stoper Selim ise takımdan ayrıldı. Gidenlerin yerini doldurmak isteyen yeşil-beyazlı takım, Edirne Gençlikspor'dan Salih Topyay, Nevşehir Gençlikspor'dan da Erdal Perçin ve son olarak stoper Feyzullah'ı transfer etti.