Yeni sezona yönelik çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı defansı sağlama aldı. Yönetim, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Erdemirspor'lu sağ bek Gökhan Zülfikaroğlu ile resmi sözleşme imzaladı.  Gökhan'ın transferini gerçekleştiren Kozlu Belediyespor,  mevcut kadrodaki kaleci Emin Gürkan Bingül'e de  imza attırdı.

2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de 2'nci sezonunu yaşayacak Kozlu Belediyespor, transferde sınır tanımıyor. Yeni sezona büyük umutlarla girmeyi hedefleyen yeşil-beyazlı yönetim, iç ve dış transferde bombaları patlattı. Şimdiye kadar iç transferde Salih Topyay,  dış transferde ise, Geredespor'dan orta saha Ufuk Koç, Bayrampaşa Tunaspor'dan savunma oyuncusu Burak Işıkay, Kilimli Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Berkan Akdeniz ve Hamit Kavraz'ı, Gaziosmanpaşaspor'dan tecrübeli isim Taylan Varol'u ve Zeytinburnuspor'dan Özcan Karakiraz ve Rıdvan Okuş'u kadrosuna katan Kozlu Belediyespor'da Futbol Şube Sorumlusu Erhan Birinci, Genel Kaptan Hasan Özkul ve Kulüp Müdürü Mehmet Kulaksız'ın katıldığı imza töreninde Gökhan Zülfikaroğlu ile Emin Gürkan Bingül kendilerini yeşil-beyazlı sözleşmeye imza attılar. 

Kozlu Belediyespor'un, son bombası Zonguldak'ın yetiştirmiş olduğu genç yeteneklerden Gökhan Zülfikaroğlu… Geçtiğimiz sezon Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımı Erdemirspor formasıyla tüm maçlarda forma giyen istikrar abidesi, yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde Kozlu Belediyespor için ter dökecek. Yeşil-beyazlı yönetim, daha önce her konuda anlaştığı 25 yaşındaki defans oyuncusu Gökhan ile, dün Kulüp Binası'nda resmi sözleşme imzaladı. Transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Gökhan, bana inananların güvenini boşa çıkarmayacağım. Yönetime çok teşekkür ederim. Özellikle benim burada olmamda emeği olan Bora Yayalar'a çok teşekkür ederim dedi.
Yönetim, mevcut kadrodaki 21 yaşındaki kaleci Emin Gürkan Bingül ile resmi sözleşme imzaladı.
Kozlu Belediyespor'a geçtiğimiz sezon Sakarya Şekerspor'dan gelen genç eldiven, yeşil-beyazlı forma altında fazla forma şansı bulamamıştı.
Geçen sezon Seyhun Türe ve Hamit Çevik'in gölgesinde kalan Emin Gürkan, sadece bir maçta 90 dakika forma giyebildi.